Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ενημέρωση για το διαλογισμό της 11ης Απριλίου



Παρ’όλο το γεγονός ότι δεν επετεύχθη η συμμετοχή της κρίσιμης μάζας, ο διαλογισμός μας για την Ειρήνη ήταν πολύ επιτυχημένος.
Δεδομένου του γεγονότος ότι το χρονικό διάστημα προετοιμασίας των 4 ημερών ήταν μικρό, καθώς και του ότι ο διαλογισμός πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ωραρίου εργασίας του πληθυσμού λόγω του επείγοντος χαρακτήρα του, και του γεγονότος ότι η cabal εμπόδισε τη διάδοση του διαλογισμού μέσω του facebook, το όλο εγχείρημα ήταν επιτυχές.

Τέσσερεις ώρες πριν το διαλογισμό, εντοπίστηκε αυτό το σημάδι στον ουρανό:


Ακριβώς τη στιγμή που αναρτούσα την ανακοίνωση για το διαλογισμό την προηγούμενη Παρασκευή, κάποιος προσπάθησε επίπονα να απενεργοποιήσει ολόκληρο το blogger:


Είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός ότι η επίθεση στο ιστολόγιο των “Veterans Today”, το απενεργοποίησε για 12 ώρες, περίπου κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με τις πηγές του ιστολογίου, υπέυθυνος γι αυτό ήταν ο φορέας του διαδικτυακού ελέγχου του στρατού στη στρατιωτική βάση Huachaca της Αριζόνας, που οδηγεί προς τα πίσω, στο στρατηγό Mc Master.. Οι ίδιοι δεν ήθελαν επίσης να δημοσιοποιηθεί το περιεχόμενο του άρθρου που ακολουθεί στο σύνδεσμο:


και αναφέρεται στη δολοφονία παιδιών από τους λευκόκρανους (white helmets) προκειμένου να υποστηριχθεί η ψευδοεπίθεση με τοξικό αέριο στη Συρία.

Όπως είχαν προβλέψει οι της Αντίστασης ( Resistance) η Τρίτη ήταν η ημέρα κορύφωσης της έντασης. Οι οικογένειες των Archons περιγράφονται εδώ:


ιδιαίτερα οι Orsini και Pallavicini, προσπάθησαν να ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα τελειωτικής παγκόσμιας καταστροφής Doom 33, μέσω των υποτακτικών τους Χαζάρων του δικτύου ωμέγα (Omega Grid) προκειμένου να εκπληρωθούν οι σχετικές προφητείες τους:


Η εξέλιξη απετράπη λίγες ώρες μετά, με την ταχεία παρέμβαση των Πλειάδιων οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους-κλειδιά στο στρατό της Ρωσίας και της Κίνας, κάτι που επετεύχθη μεταξύ άλλων παραγόντων και από τη ενεργειακή υποστήριξη, μέσω του διαλογισμού μας, του ενεργειακού δικτύου της γης. Οι Πλειάδιοι είχαν επίσης μια σύντομη επικοινωνία με τον Πούτιν, δίνοντάς του συγκεκριμένη πληροφόρηση που δεν του άρεσε προσωπικά, όταν όμως του εξήγησαν το διακύβευμα, το κατενόησε, ανέλαβε το ρίσκο και αποφάσισε να συνεργαστεί με τις δυνάμεις του Φωτός. 


Αν όλο αυτό το υφέρπον κλίμα στρατιωτικής αναμέτρησης δεν σταματήσει σύντομα, οι ακόλουθες επιλογές υπάρχουν στο τραπέζι, ανάλογα με το πόσο επείγουσες θα κριθούν: έκθεση, αποκάλυψη και απομάκρυνση.

Έκθεση σημαίνει, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης φέρνουν στο φως αναλυτικές πληροφορίες για: α) το παγκόσμιο δίκτυο των «πεφωτισμένων» (illuminati) και τις δραστηριότητές τους, ή/και β) μυστικές συμφωνίες μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και αρνητικών εξωγήινων.

Αποκάλυψη σημαίνει πλήρη ενημέρωση για την παρουσία εξωγήινων στον πλανήτη, την οικονομική Επανεκκίνηση και το Γεγονός, από μέσα επικοινωνίας Ρωσίας και Κίνας, κάτι το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει:



Απομάκρυνση σημαίνει ότι οι ειδικές ρωσικές δυνάμεις ταχείας επέμβασης Spetsnaz αναλαμβάνουν να εκκαθαρίσουν το δίκτυο των illuminati, ξεκινώντας από την τετράδα των Ανίερων -Unholy Four- (Henry [Heinz] Kissinger, Dick Cheney, Donald Rumsfeld and George Herbert Walker Bush).

Η αποκάλυψη ξεκίνησε άμεσα με τον Πούτιν να αναφέρεται ρητά για την επίθεση στην συριακή πόλη Idlib:


Σαν αποτέλεσμα του διαλογισμού μας και της παρέμβασης των Πλειάδιων, ξεκίνησαν ξαφνικά παραινέσεις για συνομιλίες ειρήνευσης:




Η NASA φοβούμενη ότι η διαδικασία της πλήρους Αποκάλυψης θα τους ξεπεράσει, εσπευσμένα ανακοίνωσε την πιθανότητα ύπαρξης ζωής στον δορυφόρο του Κρόνου Εγκέλαδο:


Είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, όπου η κρατούσα επιστημονική θεώρηση αποδέχεται ανοικτά την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι.

Πηγές των κινέζικων αρχέγονων οικογενειών των Δράκων (Dragons), επικοινώνησαν ότι κάποιοι εκπρόσωποι φατριών της cabal (αρνητικών), διαπραγματεύονται ήδη την παράδοσή τους, αλλά οι δυνάμεις της Αντίστασης (Resistance) είναι πολύ σκεπτικοί με το τι ενδεχόμενα θα προκύψει.

 Χρειάζεται να γίνει πολύ δουλειά ακόμη γιατί το σημείο κομβικής σύγκρουσης στη Βόρειο Κορέα δεν έχει ακόμη επιλυθεί:



Οι Πλειάδιοι ενδέχεται να αναλάβουν περαιτέρω δράση και η Αντίσταση παραμένει σε πλήρη συναγερμό.

Νίκη του Φωτίος!


Απόδοση στη νεοελληνική από andreas