Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Κρίσιμος διαλογισμός για την ειρήνη στον πλανήτη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 στις 9:08 το πρωί



Είναι πλέον και πάλι καιρός για δράση! Είναι καιρός να πάρουμε στα χέρια μας τη μοίρα του κόσμου μας! Όλοι συμφωνούμε ότι η απελευθέρωση του πλανήτη καθυστερεί. Έχουμε μια ευκαιρία να επιταχύνουμε συλλογικά τις εξελίξεις. Αξιοποιώντας το γεγονός της πανσελήνου την 11η Απριλίου, δημιουργούμε μια πύλη μέσα από την οποία εξισορροπούμε το ενεργειακό πεδίο γύρω από τον πλανήτη.

Διαλογιζόμαστε για να αντιστρέψουμε τις αρνητικές επιδράσεις της πολεμικής δράσης που εντείνεται τώρα στη Συρία.


Διαδώστε το γεγονός! Μοιραστείτε το με γνωστούς σας σε όλο τον πλανήτη. Αναρτήστε το στον ιστότοπο ή στο blog σας. Προσκαλέστε ομάδες πνευματικής αναζήτησης και αυτογνωσίας. Αν τυχαίνει να γνωρίζετε κάποιο εναλλακτικό μέσο επικοινωνίας, ενημερώστε το σχετικά. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα στο facebook σε τοπικό επίπεδο στην περιοχή σας. Είναι επίσης απαραίτητη η δημιουργία μιας κεντρικής ομάδας στο facebook για το συγκεκριμένο γεγονός. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο youtube.

Είναι επιβεβαιωμένες από επιστημονικές μελέτες, οι θετικές επιπτώσεις του διαλογισμού στην ανθρώπινη κοινωνία, ώστε κάθε ένας από εσάς που θα συμμετάσχει στον διαλογισμό βοηθά στο να συντομεύσει η επέλευση του Γεγονότος:



Ο διαλογισμός βοηθά τις Δυνάμεις του Φωτός να επιγειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη,  ώστε να ενδυναμωθεί το ενεργειακό πλέγμα του Φωτός που χρειάζεται για την επιτάχυνση της διαδικασίας Ανάληψης. Ο πιο σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει το αποτέλεσμα αυτού του διαλογισμού είναι ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Μπορούμε να πετύχουμε τον κρίσιμο αριθμό συμμετεχόντων στο διαλογισμό που είναι 144.000 άτομα.

Ο αστρολογικός χάρτης για το διαλογισμό μας, δείχνει ένα κύριο τετράγωνο μεταξύ Ήλιου/Ουρανού/΄Έριδας, Εστίας, Δία/Σελήνης και Πλούτωνα/Ήρας, το οποίο σηματοδοτεί την κορύφωση της πλανητικής έντασης προτού αυτή απαλειφθεί τελείως  με την επέμβαση των Δυνάμεων του Φωτός.


Θα διαλογιστούμε κατά το χρόνο του μέγιστου της Πανσελήνου, το πρωί στις 9:08π.μ, την Τρίτη 11 Απριλίου 2017.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε τον ακριβή χρόνο του διαλογισμού για τον τόπο σας εδώ:


Οδηγίες διαλογισμού:

1.  Χρησιμοποιείστε την τεχνική που προτιμάτε προκειμένου να περιέλθετε σε     κατάσταση χαλαρής συνειδητότητας.

  1. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε τον διαλογισμό σαν εργαλείο επίσπευσης της διαδικασίας θεραπείας του πλανήτη Γη και των κατοίκων της.

  1. Οραματισθείτε μια στήλη φωτός να ξεκινά από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο, να περνά από όλα τα όντα φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος, κατόπιν μέσα από το σώμα σας να κατευθύνεται στο κέντρο της Γης. Στη συνέχεια, οραματισθείτε μια άλλη στήλη Φωτός ανερχόμενη από το κέντρο της Γης, να περνά μέσα από το σώμα σας προς τον ουρανό, να διαπερνά όλα τα όντα Φωτός του Ηλιακού μας Συστήματος και του Γαλαξία μας. Κάθεστε τώρα σε δύο στήλες Φωτός ανερχόμενη και κατερχόμενη ταυτόγχρονα. Κρατείστε ενεργές αυτές τις δύο στήλες Φωτός για λίγα λεπτά.

  1. Τώρα οραματισθείτε μια βιολετί φλόγα να καθαρίζει την ενεργειακή δίνη της Συρίας και το πεδίο της στις περιοχές πλάσματος, αιθέρος και αστρικού. Κατόπιν οραματισθείτε αυτή τη βιολετί φλόγα να επεκτείνεται σταδιακά σε  ολόκληρη την Μέση Ανατολή και να την καθαρίζει. Κατόπιν να επεκτείνεται και να καλύπτει ολόκληρο τον πλανήτη, καθαρίζοντας το ενεργειακό του πεδίο στις περιοχές πλάσματος, αιθέρος και αστρικού.

  1. Τώρα οραματισθείτε μια λεπτοφυή ροζ θεραπευτική Θεϊκή θηλυκή ενέργεια, να θεραπεύει όλους τους ανθρώπους στη Συρία και να φέρνει ειρήνη στη χώρα. Οραματισθείτε αυτή τη Θεϊκή θηλυκή ενέργεια να προστατεύει την Παλμύρα. Κατόπιν, οραματισθείτε αυτή τη Θεϊκή θηλυκή ενέργεια να θεραπεύει το νου και την καρδιά όλων όσων εμπλέκονται στη Συριακή διένεξη. Έπειτα οραματισθείτε αυτή τη Θεϊκή θηλυκή ενέργεια να επεκτείνεται σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή και να θεραπεύει όλους τους κατοίκους της. Στη συνέχεια να επεκτείνεται συνεχώς καλύπτοντας ολόκληρο τον πλανήτη, θεραπεύοντας όλους τους ανθρώπους της Γης.


Η Θεά επιθυμεί την ειρήνη στον πλανήτη κι έτσι θα γίνει!

Ενημερώσεις σχετικές με το διαλογισμό, εδώ:


Απόδοση στη νεοελληνική από andreas