Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Σημαντικά τα αποτελέσματα του διαλογισμού





Ενημέρωση απελευθερώσεως Αιθερικού Πεδίου 1/3/2017

Ο διαλογισμός μας την Κυριακή ήταν το σημείο καμπής στην αποφασιστική μάχη για το ενεργειακό δίκτυο του πλανήτη Γη που λαμβάνει χώρα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2017 και μία από τις μεγαλύτερες νίκες του Φωτός. Εκτιμάται ότι ο διαλογισμός μας μείωσε τον υπόλοιπο χρόνο αναμονής προς το «Γεγονός» κατά το ήμισυ.

Η κρίσιμη μάζα ξεπεράστηκε. Κάπου μεταξύ 1 και 2 εκατομμύρια άνθρωποι ενημερώθηκαν για το διαλογισμό και περίπου 150.000 έως 200.000 άνθρωποι στην πραγματικότητα συμμετείχαν. Υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που διαλογίστηκαν όπου ο διακομιστής σε μία από τις κύριες ιστοσελίδες για το διαλογισμό μπλόκαρε επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να συνδεθούν και να ενταχθούν στο διαλογισμό.

Πρώτα παρατήρησα ότι κάτι εξαιρετικό συμβαίνει περίπου 2 ώρες πριν από την ενεργοποίηση, όταν άρχισα να λαμβάνω ορισμένες πληροφορίες ενός εξαιρετικά σημαντικού χαρακτήρα, τμήματα των οποίων θα είμαι σε θέση να απελευθερώσω τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Στη συνέχεια, λιγότερο από μία ώρα πριν από την ενεργοποίηση έγινε προφανές ότι θα φτάσουμε την κρίσιμη μάζα και μου δόθηκαν οδηγίες να το αναφέρω μέσα από το blog μου ακριβώς πριν αρχίσει η ενεργοποίηση.

Κατά τη στιγμή της ενεργοποίησης, ένα τεράστιο κύμα θετικού  πλάσματος σάρωσε όλο το ηλιακό σύστημα και, στη συνέχεια, μέσα από την ιονόσφαιρα, με αποτέλεσμα οι συντονισμοί Schumann να εκτιναχτούν.

Αυτό το κύμα ανιχνεύθηκε από το διαστημικό σύστημα παρατήρησης στο Τομσκ της Ρωσίας, όπου η ενεργοποίηση συνέβη στις 21:55 τοπική ώρα. Μπορείτε να δείτε καθαρά τη δραστική αύξηση της δραστικότητας στο πλάσμα που αρχίζει περίπου μία ώρα μετά την ενεργοποίηση και διαρκεί περίπου 36 ώρες, εάν κάνετε κλικ στην παρακάτω εικόνα:


Αυτό το κύμα εκκαθάρισε αποτελεσματικά το περισσότερο αρνητικό πλάσμα από το Ηλιακό Σύστημα και το Κίνημα Αντίστασης ανακοίνωσε ότι «δεν μπορούν να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε ανωμαλία στο πλάσμα πέρα ​​από την τροχιά του φεγγαριού». Επίσης, όλες οι βόμβες toplet πλάσματος πέρα ​​από την τροχιά της Σελήνης έχουν αφαιρεθεί.

Αυτό σημαίνει ότι τα «πλοκάμια» της οντότητας Γιαλνταμπαώθ έφυγαν για πάντα και τώρα μόνο το "κεφάλι" παραμένει.

Από την ενεργοποίηση μας, η θεραπεία του "κεφαλιού" της οντότητας Γιαλνταμπαώθ προχωρά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Από την ενεργοποίηση μας, οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας έχουν γίνει πολύ ενεργές μέσα από την τροχιά της Σελήνης προς την επιφάνεια της Γης. Δεν είναι τυχαίο ότι την επόμενη μέρα ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι θα στείλει δύο ανθρώπους στο φεγγάρι και πίσω στο 2018:


Οι δυνάμεις της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας έχουν απόλυτο παθητικό έλεγχο πάνω σε όλους τους δορυφόρους επικοινωνίας σε γεωστατική τροχιά και σχετικό παθητικό έλεγχο των δορυφόρων επικοινωνίας στην τροχιά Molniya:


Παθητικός έλεγχος σημαίνει ότι οι Φωτεινές Δυνάμεις μπορούν να αναλάβουν δορυφορική εκπομπή, αλλά δεν θα το πράξουν, επειδή η κλίκα (Cabal) τότε θα ανταποδώσει στον όμηρο πληθυσμό της επιφάνειας. Μετά το «Γεγονός» (Event) θα λάβουν ενεργό έλεγχο, που σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσουν πραγματικά αυτούς τους δορυφόρους για την τηλεόραση μεταδίδοντας παρόμοια με αυτό.


Το ρήγμα στο αυρικό ενεργειακό πεδίο πάνω από το Κονγκό έχει σφραγιστεί. Αυτό προκάλεσε μια θετική αλυσιδωτή αντίδραση στο ενεργειακό δίκτυο γύρω από τον πλανήτη, προκαλώντας τους αιθερικούς και πλασματικούς Άρχοντες να αρχίσουν να χάνουν τον έλεγχο γρήγορα, απελευθερώνοντας όλα τα άλλα σημαντικά ενεργειακά κέντρα σε όλο τον πλανήτη. Αυτό θα φέρει τελικά την παγκόσμια ειρήνη, διότι όλοι οι πόλεμοι έχουν απόκρυφο λόγο στις αρνητικές αιθερικές και πλασματικές οντότητες που καταστρώνουν πολέμους και καταλαμβάνουν πολεμικούς ηγέτες:


Η ηγεσία της Daesh τώρα βρίσκεται σε σύγχυση και σε κατάσταση σοκ, ξαφνικά αισθάνονται χαμένοι χωρίς στρατηγική στρατιωτική καθοδήγηση των αρνητικών οντοτήτων που τους κατείχαν πριν.

Χάνουν τη Μοσούλη, τη θέση μιας πολλή σημαντικής δίνης της Θεάς στη Νινευή.


Η απελευθερωμένη δίνη της Νινευή έχει ήδη αποφέρει ορισμένα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα:


Επίσης, χάνουν τα υπόλοιπα οχυρά τους του πενταγράμμου της Συρίας.

Χάνουν την Raqqa:


Και την Παλμύρα:



Παρά το γεγονός ότι μεγάλη νίκες έχουν επιτευχθεί, η μάχη για τον πλανήτη Γη δεν έχει τελειώσει ακόμα και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε μέχρι την τελική απελευθέρωση.

Αν αισθάνεστε να καθοδηγείστε έτσι, μπορείτε να συμμετάσχετε ακόμα στη Διάσκεψη Ανάληψης στις 11 Μαρτίου και στις 12 στην Ταϊβάν:


Νίκη του Φωτός

http://universalblessing.blogspot.gr

http://2012portal.blogspot.gr/