Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Οι εξελίξεις στη γη

Η εκκαθάριση της ομάδας Χίμαιρα συνεχίζεται. Η συντριπτική πλειοψηφία των strangelet βομβών πλάσματος έχουν αφαιρεθεί και τώρα οι Φωτεινές Δυνάμεις επικεντρώνονται στην απομάκρυνση των toplet βομβών πλάσματος, με επιτυχία, χρησιμοποιώντας την ίδια προσέγγιση.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ομάδας Χίμαιρα και έχουν διατάξει τους «Άρχοντες» να αυξήσουν την ένταση των τεχνολογιών τους για να επιτεθούν και να καταστείλουν τους Εργάτες του Φωτός και τους Μαχητές του Φωτός επειδή οι Εργάτες του Φωτός / Μαχητές του Φωτός είναι το κλειδί για την Μετάπτωση. Χρησιμοποιούν υπόηχους και κλιμακωτά κύματα πλάσματος:


Η αφαίρεση των strangelet και toplet βομβών πλάσματος δημιουργούν άμβλυνση της έντασης στο εσωτερικό Ηλιακό μας σύστημα, ανοίγοντας τη Γήινη Καραντίνα και επιταχύνουν τη διαδικασίας Γαλαξιακής Αποκάλυψης για τον πληθυσμό της επιφάνειας.

Πολλές εταιρείες θα προσφέρουν σύντομα σχετικά προσιτά ταξίδια στο διάστημα:



Υπάρχουν σοβαρά σχέδια για τη δημιουργία μιας σεληνιακής βάσης που θα δεχθεί και τουρίστες:




Νέα Ρωσική τεχνολογία φέρνει ένα επανδρωμένο ταξίδι στον Άρη πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα:


Και υπάρχει σοβαρή συζήτηση για την εξόρυξη των αστεροειδών:


Η κλίκα (Cabal) θέλει να ελέγχει όλες αυτές τις προσπάθειες, με τη δημιουργία κανόνων και κανονισμών μέσω του παγκόσμιου οχήματός τους, τα Ηνωμένα Έθνη:


Εδώ πρέπει να δηλώσω και πάλι ότι η μερική Αποκάλυψη ΔΕΝ είναι μια επιλογή:


Όπως ίσως γνωρίζετε, η Cabal σαμποτάρει την αναφορά της Πλήρους Γαλαξιακής Αποκάλυψης:


Αυτό δεν θα μας σταματήσει. Πηγές κοντά στον Πούτιν ανακοίνωσαν ότι τα τελευταία λίγα χρόνια, η Ρωσία υποστηρίζει τη Γαλαξιακή Αποκάλυψη επιτρέποντας στο Ρωσικό Τύπο πλήρη ελευθερία στην απελευθέρωση πληροφοριών για την Αποκάλυψη. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά δημοσιεύονται στα Ρωσικά και όταν Ρώσοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να προσεγγίσουν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης με την Αγγλική μετάφραση των άρθρων τους, απορρίπτονται. Τα Ρωσικά κρατικά ινστιτούτα έρευνας διερευνούν το φαινόμενο των UFO και ενεργά ψάχνουν για λειτουργικές τεχνολογίες overunity, αλλά δηλώνουν ότι μόνο το 5% των πληροφοριών για την ελεύθερη ενέργεια από τις Δυτικές πηγές είναι χρησιμοποιήσιμο.
Ο Πούτιν είχε μια βαθιά πνευματική εμπειρία επαφής με τους Πλειάδειους χρόνια πριν που τον μεταμόρφωσε και αυτός είναι η απόκρυφος λόγος πίσω από τη σταθερή πάλη του ενάντια στη Cabal.
Η φατρία Illuminazi της Cabal αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει και ότι δεν θα είναι σε θέση να ξεφύγει μέσα από βαθιά υπόγεια ή μέσα στο Ηλιακό Σύστημα. Το σχέδιό τους είναι να αποφευχθούν οι μαζικές συλλήψεις κατά τη στιγμή του «Γεγονότος», αφήνοντας τα οχυρά τους στο Τέξας, διασχίζοντας τα σύνορα με το Μεξικό, πετώντας από το Μεξικό έως την Αργεντινή και από εκεί να πάνε με υποβρύχια στην Ανταρκτική σε ρηχές υπόγειες βάσεις, χρησιμοποιώντας παλιές συνδέσεις από τη στιγμή που οι Ναζί έκαναν το ίδιο πράγμα το 1945:

Τα σχέδιά τους διαρρέουν σε όλη τη κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών, όπως η τελευταία έκθεση του Fulford δείχνει με σαφήνεια:


Η άλλη οδός διαφυγής στην Ανταρκτική περνά μέσα από τη Νέα Ζηλανδία και γι 'αυτό η Cabal αγοράζει φανατικά ακίνητα που υπάρχουν εκεί:


Για τη δραστήρια αντιμετώπιση αυτών των σχεδίων θα πρέπει να μεταφέρουμε ένα κομμάτι του λίθου Cintamani στην Ανταρκτική, το συντομότερο δυνατό, και αυτό πρέπει να γίνει από τον πληθυσμό της επιφάνειας. Αν κάποιος είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό και είναι επίσης σε θέση να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού του, μπορεί να επικοινωνήσει στο cobraresistance@gmail.com για λεπτομερείς οδηγίες.

Μιλώντας θετικότερα για τη Νέα Ζηλανδία, έχουν σχέδια για την εισαγωγή άνευ όρων βασικού εισοδήματος:


Το ίδιο συμβαίνει και στο Οντάριο του Καναδά:


Και τέλος, οι οικονομολόγοι αρχίζουν να συζητούν για μια 4ωρη εργάσιμη ημέρα και την ευεργετική επίδρασή της στην οικονομία:


Όσοι θα ήθελαν να ψηφίσουν τον Trump θα απογοητευτούν, γιατί είναι ένας πράκτορας των Ιησουιτών:


Η Cabal θέλει να αποδυναμώσει τις BRICS μέσα από την αποσταθεροποίηση της Βραζιλίας:


Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Eρντογάν έχει προβλέψει την επίθεση των Βρυξελλών λίγες μέρες πριν συμβεί:


Φυσικά γνώριζε, γιατί είναι ένας από τους εγκεφάλους πίσω από τις επιθέσεις:


Πηγές από τις Οικογένειες των Δράκων έχουν ανακοινώσει ότι στο εγγύς μέλλον, η Τουρκία μπορεί να πυροδοτήσει μια σύντομη αλλά έντονη στρατιωτική κλιμάκωση λίγο πριν από την Πλανητική Επανάσταση. Αν συμβεί αυτό, ένας μαζικός διαλογισμός θα ανακοινωθεί σε αυτό το blog για να αντισταθμιστεί αυτό.

Νίκη του Φωτός!


http://universalblessing.blogspot.gr/