Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Το σύστημα καθορίζει ποιους πρέπει να συμπαθούμε και ποιους να αντιπαθούμε;...



Σήμερα παραιτήθηκαν από «φίλοι» μου δύο άνθρωποι που πολύ βολικά στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, τώρα που και ο Rockefeller, ο Soros, κι οι Rothschild επίσης στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Μόνοι τους ήρθαν, μόνοι τους έφυγαν.
Καλή τους τύχη.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το πόσο εύκολα το σύστημα καθορίζει ποιους πρέπει να συμπαθούμε και ποιους να αντιπαθούμε, αναλόγως τις ανάγκες του. Αυτό προσπαθώ να αναδείξω και να αποδείξω…
Κι επειδή έχει πολύ ενδιαφέρον το πως μεταχειρίστηκε το σύστημα την Χρυσή Αυγή, σε σχέση με την ανέκαθεν υπό διωγμό αριστερά, συχνά αντιπαραθέτω την διαφορετική αντιμετώπιση για να καταλάβω κι εγώ και άλλοι το πως καταφέρνει το σύστημα να καθορίζει την κλίση της κοινής γνώμης προς την μία ή την άλλη πλευρά.
Όσες δεκαετίες η Ρωσία ήθελε να βγει στο Αιγαίο, κάνοντας χρήση της επιρροής της στα γειτονικά κομμουνιστικά κράτη, οι επικυρίαρχοι είχαν καταστήσει ΠΑΡΑΝΟΜΟ το ΚΚΕ, παράνομη την σλαβόφωνη Πομακική διάλεκτο και η αριστερά ήταν υπό διωγμόν, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν ήταν εγκληματίες και πράκτορες των Αγγλικών συμφερόντων όταν έβρεχε Αγγλικές Λίρες και όπλα ο Ελληνικός ουρανός.
Έτσι για 3-4 δεκαετίες οι ξένοι απεφάσισαν να έχουμε αποκλειστικά δεξιές κυβερνήσεις ή και κάποια βολική χούντα…
Μετά την κατάρρευση του Ανατολικού μπλοκ και τώρα που οι γειτονικές μας χώρες προσχώρησαν ή ικετεύουν να προσχωρήσουν στο ΝΑΤΟ, οι επικυρίαρχοι απεφάσισαν ότι μία διεθνιστική κυβέρνηση θα είναι πιο βολική στο να επιτρέψει να αλωνίσουν οι εταιρίες του Ισραήλ και να κατασπαράξουν τον Δημόσιο Πλούτο. Η αριστερή βιβλιογραφία είναι ως επί το πλείστον …σιωνιστικής προελεύσεως .
Η αριστερά στις ημέρες μας είναι πιο βολική ώστε να προχωρήσουν κάποια θέματα της ατζέντας της Νέας Τάξεως, που δεν αρμόζει να προωθήσει μία Δεξιά Κυβέρνηση.
Δηλαδή θα φανεί πολύ ύποπτο στους ψηφοφόρους της ΝΔ το να διαπιστώσουν ότι η παράταξη Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια προωθεί την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, τον γάμο ομοφυλοφίλων, τις εκτρώσεις, τον διαχωρισμό Εκκλησίας – Κράτους κλπ. Αυτή η ατζέντα ταιριάζει περισσότερο σε κόκκινες μαριονέτες.
Αντίθετα η απαγόρευση του καπνίσματος ταιριάζει περισσότερο σε γαλάζιες μαριονέτες, όπως και η ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων.
Κι ενώ ήταν οι Δεξιοί οι βασικοί συνομιλητές της Δύσεως, βλέπουμε ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μονίμως θετικά προβαλλόμενος διεθνώς και σε εθνικό επίπεδο.
Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ υπάρχει ΠΑΝΤΑ κάποιος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα πάνελ όλων των καναλιών …των ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ.
Κι ενώ ήθελαν να εμφανίσουν ότι πίσω από την Χρυσή Αυγή βρίσκονται οι Εφοπλιστές (ίσως ο Μαρινάκης;) … βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στην διάθεσή του τον Βαρδινογιάννη (STAR-MEGA), τον Κυριακού (ΑΝΤ1) και τον Αλαφούζο (ΣΚΑΙ).
Εκτός Ελλάδας έχει εξασφαλισμένη προβολή από το Σιωνιστικό δίκτυο των μεγάλων ΜΜΕ όπως το Reuters, το Bloomberg κλπ.
Αφού τα συμφέροντα των εφοπλιστών και των ξένων τοκογλύφων είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα δικά μας συμφέροντα ΔΕΝ γίνεται να είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ και γενικά δεν γίνεται να είναι με ΚΑΝΕΝΑ κόμμα που στηρίζουν τα γνωστά συμφέροντα.
Έχοντας υπόψιν τα παραπάνω είναι τραγικό κάποιοι να πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει …«επανάσταση»,  γιατί όλοι όσοι τον στηρίζουν …σιχαίνονται τις επαναστάσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο «αντισυστημικός» όσο κι ο Soros «φιλάνθρωπος»…
Κι όσο το ΝΑΤΟ φέρνει την «δημοκρατία», άλλο τόσο θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ την …«επανάσταση».
Είναι ένα κόμμα που η πραγματική του δύναμη είναι 3% και το υπόλοιπο είναι μείγμα φοβισμένων δημοσίων υπαλλήλων, λαμόγιων και πρασινοφρουρών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εντολή να δεχθεί ΟΛΑ τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ, για να επιτύχει την αυτοδυναμία, οπότε μαζεύει βουλευτές με μεγάλη εκλογική πελατεία και διαπλοκή .
Ένα νέο ΡΟΖ ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν, με όλες τις γνωστές ασθένειες της διαφθοράς, της διαπλοκής και της απάτης.
Και με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία πάλι η Τράπεζα της «Ελλάδος» θα ανήκει στο ΚΤΗΝΟΣ, πάλι θα υπογράφουν έτοιμα νομοσχέδια που θα στέλνουν οι δανειστές, πάλι οι ξένοι κερδοσκόποι δεν θα χάσουν τσακιστό ευρώ και πάλι θα συνεχίσει το ξεπούλημα.
Δεν πρόκειται ο ΣΥΡΙΖΑ να ακυρώσει το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ, της ΕΥΔΑΠ και των πετρελαίων στους Ισραηλινούς.
Κι επειδή η δική μου στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ενοχλεί όσους θέλουν να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη, προσπαθούν να προστατέψουν και να ενισχύσουν το μαντρί που επέλεξαν συμφεροντολογικά, κατηγορώντας εμένα ως …Χρυσαυγίτη.
Κι εδώ φυσικά χρειάζεται να διευκρινίσω τα εξής:
Απεχθάνομαι τα αρχηγικά σχήματα, την πυραμιδική ιεραρχία όπως και τις λέξεις ΕΝΤΟΛΗ και ΔΙΑΤΑΓΗ.
Το σωστό θεωρώ ότι είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται να επιβληθεί άνωθεν.
Εξίσου δεν μου αρέσουν καθόλου οι παρελάσεις.
Να βλέπω την νεολαία να παρελαύνει μπροστά από τον κάθε Τσοχατζόπουλο, Παπαντωνίου, Παπούλια, Ιερώνυμο κλπ  το θεωρώ τραγικό και μεγάλη νίκη του συστήματος.
Απεχθάνομαι την βία και τα όπλα.
Συγκατοικούσα με Άραβα, έχω πολύ καλούς φίλους Αλβανούς και δεν θα μου στοιχίσει καθόλου αν μου έρθει πακέτο από την Χατζηβασιλείου και μάθω ότι ο πατέρας μου ήταν …τσιγγάνος και η μάνα μου χανούμισσα από το Κατάρ.
Πάλι θα πληρώνω με αίμα τους ελληνοφώνους πράκτορες των τοκογλύφων στην Βουλή κι αυτό κατά βάση ορίζει την υπηκοότητά μας…ως υπήκοος μίας Ελληνικής, δήθεν, Δημοκρατίας .
Απεχθάνομαι οτιδήποτε αστρολογικό, μεταφυσικό, παραφυσικό και τα θεωρώ ότι ανήκουν στον χώρο της μαγείας με σκοπό την εξαπάτηση.
Δεν έχω πάει ποτέ σε Γυμναστήριο και δεν θα αφιέρωνα ποτέ χρόνο να κάνω μπράτσα.
Ανθρωπιστικά θα ήθελα να μην υπάρχει κανένας άστεγος και κανένας άνθρωπος σε συσσίτιο ανεξαρτήτως εθνικότητας.
Δεν με ενοχλούν οι μετανάστες αλλά αυτοί που αναγκάζουν τους ανθρώπους να ξεσπιτώνονται και να πνίγονται στο Αιγαίο, προσπαθώντας να γλυτώσουν από το Κτήνος. Και τον πισινό του Κτήνους τον …γλείφουν όλοι τους …
Οι εξουσιαστές ξέρουν πολύ καλά την ρίζα του κακού, ξέρουν την αιτία αλλά εστιάζουν ΜΟΝΟ στο αποτέλεσμα.
Δηλαδή χρησιμοποιούν τους μετανάστες οι μεν για δείξουν ότι ενδιαφέρονται για τους Έλληνες και οι δε για το ό,τι είναι φιλάνθρωποι γενικά.
Όσοι υποφέρουν από την έντονη παρουσία μεταναστών θα γείρουν προς την Χ.Α, οι άλλοι που μένουν μακριά από το πρόβλημα θα γείρουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλο να μένεις στον Άγιο Παντελεήμονα και να σου ανοίγουν το σπίτι 2 φορές τον χρόνο κι άλλο να μένεις στην Εκάλη που φυλάσσεται άριστα.
Έχοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω φυσικά και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου, ούτε σε κακό όνειρο, να κτυπάει προσοχή μετά από πρόσταγμα του ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ, ούτε φυσικά να κτυπάω παλαμάκια ακούγοντας πολιτικούς λόγους του Μιχαλολιάκου, ούτε να κάνω πορεία με βηματισμό και παραγγέλματα από τον Κασιδιάρη κλπ.
Αυτοί που μπορεί να βρουν λογικές τέτοιες συμπεριφορές είναι συνήθως χαμηλού IQ, που δυσκολεύονται ακόμα και να σκεφθούν, πόσο μάλλον να πάρουν αποφάσεις για άλλους.
Ακόμα και η ενασχόληση με τον Σιωνισμό και τους περιουσίους μπορεί κάποτε να απαγορευθεί στους Χρυσαυγίτες ,όπως απαγορεύτηκαν και στον ΣΥΡΙΖΑ τα συνθήματα: «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ», «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε», «ΚΑΤΩ Η CIA», «ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ», «ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ», «ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ» κλπ κλπ
Ξέρουμε πολύ καλά πως όταν το ΚΤΗΝΟΣ δώσει εντολή σ’ένα κόμμα να βρεθεί στην εξουσία, κάθε είδους γραφικότητες και υπερβολές ξεχνιούνται μονομιάς.
Εφόσον ο σκοπός τους είναι η εξουσία και αυτή ελέγχεται από τα ξένα συμφέροντα, όλοι θα είναι διαθέσιμοι να ξεχάσουν ο,τιδήποτε …γραφικό ή υπερβολικό φανάτισε τους ψηφοφόρους τους και να επικεντρωθούν στην Ατζέντα των αφεντικών, που θα πρέπει να πασπαλίσουν με αριστερή ή δεξιά χρυσόσκονη, για να μην καταλάβουμε το παιχνίδι.
Μου είναι πολύ ευχάριστο που έχω φίλους διαφόρων θρησκειών και διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων, γιατί αυτό που ψάχνω είναι τα κοινά σημεία που όλοι θεωρούμε λογικά κι αποδεκτά. Είτε είμαστε πλούσιοι, είτε φτωχοί, είτε λευκοί, είτε μαύροι.
Είμαστε όλοι θύματα του ίδιου πολύ εξελιγμένου συστήματος εκμεταλλεύσεως και χειραγωγήσεως κι ο,τιδήποτε μας διχάζει είναι εκ του πονηρού και πολύ βολικό για το σύστημα.
Γι’ αυτό στέκομαι στην κοινή λογική, την κοινή εμπειρία, που δεν μπορεί να επηρεάσει οποιαδήποτε διχαστική ιδεολογία, οικονομική θεωρία κλπ.
Να ξεκινήσουμε να συμφωνούμε στα αυτονόητα, να βλέπουμε τα ίδια πράγματα.
Να βλέπουμε το ίδιο δέντρο, να ξέρουμε τι μας συμφέρει μακροπρόθεσμα να κάνουμε με αυτό το δέντρο κι αναλόγως να αποφασίσουμε.
Διαφορετικά ο ένας θα βλέπει το δέντρο ως καυσόξυλα, άλλος ως φρούτα, άλλος ως σκιά και δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ.
Ο άνθρωπος δυστυχώς μπορεί πολύ εύκολα να χειραγωγηθεί και να βλέπει πράγματα που ΔΕΝ υπάρχουν, κάτι που το σύστημα γνωρίζει και χρησιμοποιεί από τους προϊστορικούς χρόνους.
Μέχρι που μπορεί κάποιος να αυτοκτονήσει για να συναντήσει …72 παρθένες ή για να υπερασπιστεί μία κυβέρνηση.
Ο άνθρωπος έχει την προδιάθεση να βάλει στην άκρη την λογική και την εμπειρία και να υπερασπιστεί με αυτοθυσία μία θεωρία, μία ιδέα ή την μεταφυσική εμπειρία, που υποτίθεται είχε κάποιος πριν από 2000 χρόνια.
Ο άνθρωπος είναι και εγωιστής…
Υποφέρει κάθε φορά που πρέπει να αποδεχθεί ότι έκανε λάθος, ότι υπήρξε βλάκας και θύμα. Και είναι τόσο επίπονη αυτή η παραδοχή, που πολλοί προτιμούν να επιμένουν στο λάθος για να ΜΗΝ διαλυθούν ψυχολογικά και βρεθούν σε θέση αδυναμίας.
Κι αυτό το χαρακτηριστικό το γνωρίζουν διάφορα συστήματα εκμεταλλεύσεως των ανθρώπων και φροντίζουν να γεμίσουν με ιδεοληψίες τους ανθρώπους από όταν είναι ακόμα μωρά.
Ανταγωνίζονται στο ποιος θα καταλάβει πιο γρήγορα τον εγκέφαλό μας…
Οι θρησκείες, οι Ποδοσφαιρικές ΑΕ, τα Κόμματα, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι συνωστίζονται στον εγκέφαλό μας  για να μας κατατάξουν στους δικούς τους μικρούς στρατούς.
Άλλοι θα νοιώσουν απειλή από τον Σατανά, άλλοι από τον Καπιταλισμό, άλλοι από τον Κομμουνισμό κι άλλοι από τους Γάβρους.
Άυλες, γελοίες, φανταστικές απειλές που αφορούν σε γενικόλογες ιδεοληψίες και που δεν σχετίζονται με την καθημερινή μας εμπειρία. Κι οι Σατανιστές και οι Καπιταλιστές και οι Κομμουνιστές είναι πάλι κάποιοι σαν εμάς που έχασαν τα λογικά τους.
Όλοι αυτοί της εξουσίας  θέλουν έναν μικρό στρατό υπάκουων, φανατικών, βιαίων και με διάθεση αυτοθυσίας πιθήκων, έτοιμους να υπερασπιστούν την κυβέρνηση, το κόμμα, την θρησκεία, την ομάδα κλπ.
Μέσω του φανατισμού γλυτώνουν τα έξοδα μισθοδοσίας. Με τον φανατισμό ως εργαλείο εκπαιδεύουν τους λοκατζήδες ώστε να αυτοθυσιαστούν χωρίς να ζητήσουν φράγκο.
Οι φανατικοί κάνουν δουλειές για τις οποίες οι λογικοί θα ζητούσαν πολλά λεφτά.
Γι’ αυτό και τα μεγάλα λαμόγια επενδύουν σε Ποδοσφαιρικές ομάδες…
Για να έχουν στην διάθεσή τους έναν στρατό υπάκουων πιθήκων που για μερικά ψίχουλα θα πάρουν ένα ρόπαλο και θα κατεβούν στους δρόμους να υποτάξουν τους εχθρούς.
Τέτοιου είδους στρατό έστησε η αριστερά, που έκαιγε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, και τέτοιο στρατό πήγε να στήσει και η Χρυσή Αυγή, για να απαντήσει ανάλογα.
Μόνο που το σύστημα έχει αποφασίσει να κινηθούν οι μάζες προς τα …αριστερά, η δεξιά έπρεπε να πέσει σε δυσμένεια,  οπότε τα χρήματα και η τεχνογνωσία μετακόμισαν στους …«κυνηγημένους» αριστερούς .
Γι’ αυτό βλέπουμε άριστη οργάνωση στους κύκλους των κουκουλοφόρων και απόλυτο ερασιτεχνισμό και σαχλαμάρα στην οργάνωση των Χρυσαυγιτών.
Γι’ αυτό οι αριστεροί με τα Καλάσνικοφ κυκλοφορούν ελεύθεροι και οι Χρυσαυγίτες με τα μαστίγια και τα αεροβόλα είναι φυλακή.
Με λίγα λόγια…
Αν κάποιοι σκεφτήκατε ότι είμαι Χρυσαυγίτης και ότι φαντάζομαι την Ελλάδα να κυβερνάται από τους «Εγέρθητους» να ξέρετε ότι ΔΕΝ ισχύει.
Χαλαρώστε!
Η μοναδική μου «κομματική» δράση ήταν μία υποψηφιότητα με τον Καμμένο αλλά σχεδόν άμεσα διαψεύστηκαν οι ελπίδες μου από κότερα κι ελικόπτερα, για τα οποία δεν είχαμε ενημερωθεί εγκαίρως.
Όταν όμως βλέπεις ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να μην αισθάνονται εξαπατημένοι, διαπιστώνοντας ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκατομμυριούχοι και μάλιστα επενδυτές και μέτοχοι της τοκογλυφικής μαφίας,  τότε …ξέρεις.
Υπάρχει μεγάλο συμφέρον από πίσω.
Κατά τα άλλα δεν είχα καμία άλλη προσωπική εμπλοκή με κόμματα και συνήθως ψήφιζα φίλους σε όποιο κόμμα κι αν πήγαιναν. Έχω ψηφίσει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ γι΄αυτόν τον λόγο και δεν πάτησα ποτέ σε κομματικά γραφεία.
Η Ελλάδα πάντως υπήρξε υπό καθεστώς «Εγέρθητων» για πολλές δεκαετίες και φυσικά και πάλι η προδοσία πήγαινε σύννεφο. Πάλι τον Κίσινγκερ και την Νέα Τάξη υπηρετούσαν οι …δήθεν πατριώτες.
Και σήμερα πάλι την Νέα Τάξη υπηρετούν οι …δήθεν διεθνιστές.
Πρακτικά ουδέποτε η Ελλάδα είχε πατριώτες κυβερνήτες, γιατί ανήκουμε στο χαρέμι πανίσχυρων τοκογλύφων κι όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στα κόμματα είναι θεατρική παράσταση για την δημιουργία ψευδαισθήσεων.
Ότι κι αν ψηφίσουμε από τα υπάρχοντα κι από τα διαφημισμένα σχήματα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
Είναι όλοι δικοί τους…
Κι αν δεν είναι μπορούν εύκολα να εκβιαστούν ή να εξαγοραστούν ώστε να γίνουν δικοί τους….
Είδαμε τον Μπούκουρα της Χ.Α να κάνει πως κλαίει στην Βουλή, τονίζοντας ότι ήταν ΠΑΣΟΚ. Ότι ήταν σαν αυτούς, του σιναφιού τους, ίδιος.
Αν είναι να επιλέξουμε  κανονικά πρέπει να επιλέξουμε τους πιο αγνώστους, αυτούς που το επίθετό τους δεν μας λέει τίποτα απολύτως. Αλλά είναι κάτι πολύ δύσκολο.
Είναι σαν να μπαίνεις στο Σούπερ Μάρκετ και να φεύγεις έχοντας αγοράσει ΜΟΝΟ άγνωστες κι ανώνυμες μάρκες.
Η ανασφάλεια κινεί το χέρι του ψηφοφόρου και σταυρώνει τον πολυδιαφημισμένο πολιτικό κι όχι τον άγνωστο κι ίσως καλλίτερο.

http://filonoi.gr/