Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

...επίκεινται μεγάλες αλλαγές...



Πλησιάζουμε προς «το τέλος».. μένει να αποδειχθεί και από τα γεγονότα.

Τελικά ο χειρισμός του «κανόνα του χρυσού» απ την Cabal, αποκαλύπτεται στον κόσμο…. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όταν επιτευχθεί η κρίσιμα μάζα επίγνωσης στον πληθυσμό, το οικονομικό σύστημα της Cabal θα καταρρεύσει εξ αιτίας της απουσίας εμπιστοσύνης, καθώς ένα επίσημο οικονομικό σύστημα μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν υπάρχει κάποιου βαθμού εμπιστοσύνη στα συστήματα ελέγχου του και στα στοιχεία των ισορροπιών του.

Επίκεινται μεγάλες αλλαγές.

Παρά το γεγονός ότι αυτό δεν θα συμβεί ακόμα, καθώς ορισμένες επιχειρήσεις από τις Φωτεινές Δυνάμεις πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν, η παγκόσμια οικονομική Επαναφορά και το Γεγονός πλησιάζουν.
 
Η Ανατολική Συμμαχία ετοιμάζεται να αποκτήσει τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve) :

http://philosophyofmetrics.com/2014/01/16/china-to-purchase-the-federal-reserve/

…και για να εισάγει Ειδικά Τραβηχτικά Δικαιώματα (Special Drawing Rights - S.D.R.) που θα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος, το οποίο θα πρέπει να έχει αντίκρυσμα καλύμματος σε χρυσό :

http://philosophyofmetrics.com/2014/01/21/sdrs-and-the-new-bretton-woods-part-one/

http://www.silverdoctors.com/the-big-reset-why-china-bought-jpmorgans-gold-vault/

http://www.bis.org/review/r090402c.pdf?frames=0

Τα S.D.R. μπορούν τώρα να ανταλλαχθούν με Δολάρια ΗΠΑ, Ευρώ, Λίρες Αγγλίας και το Ιαπωνικό Γεν:

http://en.wikipedia.org/wiki/Special_drawing_rights

Το Κινεζικό Γουάν και το Ελβετικό Φράγκο θα προστεθούν σε αυτό το καλάθι των νομισμάτων κατά την «Επαναφορά».

 Τέλος, η χειραγώγηση του χρυσού από την Cabal αποκαλύπτεται στον πολύ κόσμο:

http://www.bloomberg.com/news/2014-01-16/metals-currency-rigging-worse-than-libor-bafin-s-koenig-says.html

http://www.paulcraigroberts.org/2014/01/17/hows-whys-gold-price-manipulation/

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι όταν επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα επίγνωσης στον ανθρώπινο πληθυσμό, το άνευ πραγματικής αξίας χρηματοπιστωτικό σύστημα της Cabal θα καταρρεύσει λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης.

Αυτή η κατάσταση επίσης γίνεται λίγο άβολη για την Deutsche Bank, ένα από τα κύρια προπύργια του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Cabal. Για να κρυφτούν από φώτα της δημοσιότητας, έχουν ανακοινώσει ότι θα αποσυρθούν από τον καθορισμό της τιμής του χρυσού, κάτι που ακριβώς έπραξαν και οι Rothschilds το 2004 :

http://www.bloomberg.com/news/2014-01-17/deutsche-bank-withdraws-from-gold-fixing-in-commodities-cutback.html

 Θα επιχειρήσουν τώρα να χειραγωγήσουν την τιμή του χρυσού έμμεσα, με παρόμοιο τρόπο όπως οι Rothschilds κάνουν μέσω της Barclays Bank.

Από την άλλη πλευρά, οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν διεισδύσει περισσότερο στη Bundesbank, και αποτελούν μία από τις κύριες πηγές αποκάλυψης του γεγονότος ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal ReserveFED) δεν έχει καθόλου αποθέματα χρυσού :

http://www.zerohedge.com/news/2014-01-19/germany-has-recovered-paltry-5-tons-gold-ny-fed-after-one-year

Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, η συντριπτική πλειοψηφία των αποθεμάτων χρυσού της Cabal αποσπάσθηκε από οποιοδήποτε εμφανές μέρος του πλανήτη από την Αντίσταση, στις αρχές του 2012. Όταν ο πολύς κόσμος αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι δεν έχει απομείνει χρυσός, αυτό θα επιταχύνει την κατάρρευση του σημερινού συστήματος και την Επαναφορά.

Παρασκηνιακά, η πλειοψηφία της Cabal έχει αποδεχθεί το σχέδιο των Ιησουιτών για τη δική τους εκδοχή της οικονομικής Επαναφοράς (με αυτούς πίσω από το τιμόνι) και αρχίζουν να την προωθούν μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης :

http://www.usatoday.com/story/news/world/2014/01/15/davos-world-economic-forum-pre-event-presser/4487561/

Αυτό είναι το επίκεντρο της συνάντησής τους στο Davos. Περιττό να πούμε ότι, τα σχέδιά τους δεν θα επιτύχουν.

Καθώς συνεχίζεται η εξουδετέρωση της μεσαίας τάξης στελεχών της Cabal στην Κίνα, πολλά τσιράκια της Cabal εγκαταλείπουν τη χώρα :

http://www.businessinsider.com/chinese-millionaires-leaving-the-country-2014-1

Πλησιάζουμε τη στιγμή του αποφασιστικού βήματος, όπως μπορείτε να δείτε καθαρά σε αυτή την αναπαράσταση:

 http://ultraculture.org/blog/2013/08/26/watch-a-jaw-dropping-visualization-of-every-protest-since-1979/

Οι εξελίξεις θα αρχίσουν να επιταχύνονται τον Φεβρουάριο και ειδικά τον Μάρτιο και ο πόλεμος πληροφοριών μεταξύ του Φωτός και του σκότους θα φτάσει στο αποκορύφωμά του. Θα υπάρξουν πολλές κρίσιμες πληροφορίες που θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο, αναμεμειγμένες με τόνους παραπληροφόρησης. Ως εκ τούτου, η όξυνση της διορατικής ικανότητάς σας θα είναι υψίστης σημασίας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με το συνδυασμό του ορθολογισμού με τη διαίσθησή σας. Πάνω απ 'όλα, θα πρέπει να σκέφτεστε με τον δικό σας νου και να αισθάνεστε με τη δική σας καρδιά.

Αυτή η ιστοσελίδα δίνει ένα σαφές παράδειγμα για το πώς λειτουργεί μια επιχείρηση παραπληροφόρησης :

 http://blog.redefininggod.com/2014/01/13/an-illustrative-example-of-faux-truther-disinfo-secureteam10.aspx

Αλλά και πάλι, οι πληροφορίες στην ίδια ιστοσελίδα δεν είναι κοντά στο 100% σωστές, έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διακριτική σας ικανότητα και εκεί. Είναι σημαντικό να μην πέσουμε στην παγίδα της πόλωσης, βλέποντας μια πηγή πληροφοριών ως εντελώς αληθινή (Φως) και μια άλλη εντελώς ψευδή (σκότος). Η αλήθεια βρίσκεται συνήθως κάπου στη μέση και θα πρέπει να διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι.

Ένα από τα βασικά εμπόδια στη χρήση της ικανότητας διάκρισης-διόρασης, αποτελούν τα Αόρατα, παράσιτα των "Αρχόντων" που έχουν προσβάλει τον αιθερικό εγκέφαλο σχεδόν κάθε ζώντος ατόμου σε αυτόν τον πλανήτη. Ζουν σε παρασιτική συμβίωση με τα αιθερικά γλοιακά κύτταρα του εγκεφάλου και προκαλούν αποσυνδέσεις των συνάψεων μεταξύ των αιθερικών μεσημβρινών του εγκεφάλου που επηρεάζουν την διαμόρφωση του DNA, στο αντίστοιχο υλικό επίπεδο - τις φυσικές συνάψεις του εγκεφάλου. Αυτό δημιουργεί διανοητική σύγχυση, στρεβλώσεις στη διαμόρφωση της σκέψης και στερεότυπες πεποιθήσεις. Όταν τα εν λόγω παράσιτα απομακρυνθούν από τις Δυνάμεις του Φωτός η ανθρωπότητα θα βιώσει τεράστια ώθηση της νοημοσύνης και της δημιουργικής της ικανότητας και μεγάλη διεύρυνση της συνείδησης.




http://2012portal.blogspot.gr/2014/01/planetary-situation-update.html

http://universalblessing.blogspot.gr