Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Το τοπίο αλλάζει...



Σύμφωνα με πολλές διαφορετικές πηγές, κάποιο γεγονός το οποίο θα αλλάξει το πρότυπο διακυβέρνησης στις ΗΠΑ πρόκειται να συμβεί άμεσα. Τρεις πηγές από Αμερικανικές υπηρεσίες, δύο από το Πεντάγωνο και μια από τη CIA, όλες αναφέρουν πως κάτι πολύ μεγάλο πρόκειται να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά καμία από αυτές δεν είναι σίγουρη τι ακριβώς θα είναι. Το Πεντάγωνο έχει ήδη αναλάβει τον έλεγχο των στρατοπέδων της FEMA και πρόκειται να μετακινήσει όλους τους πολιτικούς από την Ουάσιγκτον εκεί, σύμφωνα με μια από τις πηγές. Ετέρα πηγή, των στρατιωτικών πληροφοριών του Πενταγώνου, επιβεβαίωσε ότι «υπήρχε μια μεγάλη δραστηριότητα και σύγχυση εντός του στρατού», ένα σημάδι για κάτι μεγάλο που συμβαίνει, αλλά δεν ήταν σίγουρη τι ακριβώς.

Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι για κάποιο λόγο, όλα τα φέρετρα της FEMA έχουν μεταφερθεί στο Πουέρτο Ρίκο και το γεγονός της παρουσίας τους εκεί επισημάνθηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς του Πουέρτο Ρίκο. Η πηγή της CIA, από την πλευρά της ανέφερε, ότι το δίκτυο ενέργειας των ΗΠΑ, πρόκειται να κλείσει στις 11 Νοεμβρίου.

Ως ένα άλλο σημάδι πως κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει, από το ραδιοφωνικό σταθμό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ιαπωνία μετεδίδετο την περασμένη εβδομάδα μια δήλωση, ότι «ο στρατός των ΗΠΑ δεν έχει συντάξει προϋπολογισμό για το 2014.»

Ένας κορυφαίου επιπέδου εκπρόσωπος της Κινεζικής κυβέρνησης ανέφερε επίσης, ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία για την απελευθέρωση τεραστίων ποσών κεφαλαίων, για τη χρηματοδότηση μιας μεγάλης εκστρατείας, για τον τερματισμό της φτώχειας και της καταστροφής του περιβάλλοντος.

Μετά την παραλαβή της κλήσης από την Κινεζική πηγή, ο συγγραφέας του παρόντος κειμένου, κάλεσε την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Τόκιο της Ιαπωνίας για να ρωτήσει εάν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζει τη δημιουργία μιας νέας υπηρεσίας ανάπτυξης, που θα αναλάμβανε την υλοποίηση της εκστρατείας αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων, για τον τερματισμό της φτώχειας και της περιβαλλοντικής καταστροφής.

Ως μια άμεση απάντηση στο υποβληθέν ερώτημα, ένας στρατιωτικός μυστικός πράκτορας του Πενταγώνου στην Ιαπωνία συνάντησε τον συγγραφέα και τον ρώτησε αν ο Πρόεδρος Barack Obama θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στην εν λόγω εκστρατεία Ανέφερε ότι, παρά τον "παράξενο metrosexual τρόπο ζωής" του Obama και παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν ένας Αμερικανός κομμουνιστής και όχι ένας πολιτικός της Κένυας όπως διαφημίζεται, υποστηρίζουν τον Ομπάμα επειδή σταμάτησε την έναρξη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Επίσης του ανέφεραν ότι αν η κλίκα cabal νικηθεί από την White Dragon Society και τους συμμάχους της, ο στρατός των ΗΠΑ θα λάβει μεγαλύτερη χρηματοδότηση από ότι λαμβάνει τώρα και θα κληθεί να βοηθήσει στην εκστρατεία για να φτιαχτεί ο πλανήτης. Όσον αφορά τον Obama, ο εκπρόσωπος είπε πως η μοίρα του εξαρτάται από τον Αμερικανικό λαό και το στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα των ΗΠΑ.
Σε κάθε περίπτωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι κάτω από τεράστια εξωτερική πίεση για να συντονίσουν τις ενέργειές τους.

Το σκάνδαλο της NSA αποτελεί ένα παράδειγμα. Εδώ έχουμε έναν Αμερικανό αυτόμολο στη Ρωσία να αποκαλύπτει μυστικά για την κατασκοπεία των ΗΠΑ κατά των συμμάχων της. Το αποτέλεσμα είναι μια έντονη κριτική στο καθεστώς των ΗΠΑ από τους υποτιθέμενους συμμάχους, όπως τη Γερμανική, τη Γαλλική και την Ισπανική κυβέρνηση, ένα σαφές σημάδι πως οι Ευρωπαίοι κινούνται πιο κοντά στη Ρωσία και στην αποστασιοποίηση τους από τις ΗΠΑ.

Η άλλη μεγάλη κίνηση κατά των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα έγινε, όταν η Ρωσία έστειλε δύο στρατηγικά πυρηνικά βομβαρδιστικά στη Βενεζουέλα, μετά την άφιξη των οποίων, η Βενεζουέλα αμέσως κατέλαβε εξέδρες άντλησης πετρελαίου Αμερικανικής ιδιοκτησίας στη χώρα.

Οι Κινέζοι έκαναν ότι τους αναλογούσε, ανακοινώνοντας ότι έχουν περικυκλώσει τις ΗΠΑ με πυρηνικά υποβρύχια που θα μπορούσαν να εξολοθρεύσουν το σύνολο των ηπειρωτικών Ηνωμένων Πολιτειών. Οι Κινέζοι έχουν επίσης επενδύσει επιθετικά σε νέες τεχνολογίες ενέργειας και θα πρωτοπορήσουν σε ένα κόσμο, στον οποίο έχει ξεπεραστεί το πετρέλαιο.

Στο παλιό φρούριο των δυνάμεων πετρελαίου της Μέσης Ανατολής επίσης, οι Ρώσοι συνεχίζουν να καλύπτουν το κενό που αφήνουν οι ΗΠΑ. Η Τουρκία, που υποτίθεται είναι μια χώρα του ΝΑΤΟ, είναι σε διαπραγμάτευση για μια τελωνειακή ένωση με τη Ρωσία, την αγορά πυραύλων από την Κίνα και την περικύκλωση και αποπομπή πρακτόρων της Mossad που ασκούν κατασκοπεία κατά του Ιράν από το έδαφός της. Η Αίγυπτος επίσης αγοράζει πυραύλους και άλλα όπλα από τη Ρωσία και προσφέρει στους Ρώσους μια ναυτική βάση.

Την περασμένη εβδομάδα, όταν Ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν στη Συρία, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ενημέρωσαν αμέσως την Ρωσία για το γεγονός, εξοργίζοντας τους Ισραηλινούς και καθιστώντας σαφές, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών δεν πρόκειται πλέον να διεξάγουν πολέμους για λογαριασμό του Ισραήλ. Σαν συνέπεια τούτου, η χώρα αυτή θα πρέπει να καταλήξει σε συμφωνία με τους γείτονές της και με τη Ρωσία, αν πρόκειται να παραμείνει μια βιώσιμη οντότητα.

Το μακροπρόθεσμο σχέδιο, σύμφωνα με έναν Illuminati grandmaster της Ανατολικής Ευρώπης, είναι να δημιουργηθεί μια χαλαρή ομοσπονδία μουσουλμανικών κρατών, συνδεμένη με την Τουρκία στο ένα άκρο και με την Αίγυπτο στο άλλο. Σε αυτό το σχέδιο, το Ισραήλ αναμένεται να γίνει τελικά μια εβραϊκή αυτόνομη περιοχή, μέσα σε αυτή την ομοσπονδία.

Οι ολοκληρωτικοί ηγέτες της Σαουδικής Αραβίας, από την πλευρά τους, πρέπει να υπενθυμίσουν στους εαυτούς τους το Αραβικό ρητό: «Τη μια μέρα έχεις το ραβδί στο χέρι σου, την επόμενη μέρα είναι στον κώλο σου.»

Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα χρήματα του πετρελαίου τόσο από τη Μέση Ανατολή όσο και από τη Νότια Αμερική, δεν πρόκειται πλέον να ανακυκλώνονται στις τράπεζες που ελέγχει το Federal Reserve Board (FED), με συνέπεια την «αχρήστευση» των πετροδολαρίων των Rockefeller και Bush.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Κογκρέσο των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, πέρασε ξαφνικά ένα νομοσχέδιο που επιτρέπει στις μεγάλες τράπεζες των ΗΠΑ, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν άπειρες ποσότητες ανυπόστατου χρήματος χρησιμοποιώντας παράγωγα χρηματοοικονομικά προϊόντα
(http://daily.represent.us/theres-something-absolutely-insane-happening-house-right-now/).

Φυσικά, οι στρατιωτικοί στις ΗΠΑ είναι αναστατωμένοι με όλα αυτά, αλλά η απάντηση είναι, ότι ο κόσμος θέλει την επέμβασή του στρατού στην Ουάσιγκτον και τη Wall Street για να απομακρύνει τους παρασιτικούς γκάνγκστερς που έχουν προκαλέσει τόση πολλή δυστυχία στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικάνικου λαού.

Μετά από αυτό, το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ θα πάρει γενναιόδωρη χρηματοδότηση, για να κάνει πράγματα όπως, την προστασία των απειλούμενων ειδών, να καταπολεμήσει τους ληστές, όπως επίσης να βοηθήσει ώστε να τεθεί ένα τέλος στις διάφορες μορφές του πλανητικού βιασμού, όπως η υπεραλίευση και η καταστροφή των τροπικών δασών. Αυτό ακριβώς πρόκειται να συμβεί, όπως υπαινίσσονται πηγές του Πενταγώνου και των υπηρεσιών. Οι πηγές επίσης λένε πως τα μέλη της κλίκας cabal και οι οικογένειές τους, που είχαν προγραμματίσει να κρυφθούν σε υπόγειες βάσεις, ενώ θα σκότωναν όλους τους άλλους, αντίθετα θα βρουν τους εαυτούς τους περιορισμένους στα στρατόπεδα της FEMA. Αν αυτό δεν συμβεί άμεσα, η θηλιά θα σφίγγει συνεχώς μέχρι την τελική πραγμάτωσή του. Οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο είναι αηδιασμένοι και κουρασμένοι από την εγκληματική συμπεριφορά του καθεστώτος απατεώνων των ΗΠΑ.

Αν το δίκτυο ενέργειας των ΗΠΑ πέσει στις 11 Νοεμβρίου, αυτό θα σημαίνει πως δε θα έχουμε διαδίκτυο, τηλεόραση και ΑΤΜs (αυτόματα μηχανήματα τραπεζικών συναλλαγών). Εάν το γεγονός αυτό συμβεί, και αν ελέγχεται από τα "καλά παιδιά", μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστήσει ανίσχυρα δύο κύρια όπλα της κλίκας, τον έλεγχο της κατανομής των χρημάτων και τη χρήση της μαζικής προπαγάνδας (μέσω των ΜΜΕ). Το σύστημα θα μπορούσε στη συνέχεια να επανεκκινηθεί, χωρίς όλες τις υστερικές ανοησίες και τις ψευδείς ειδήσεις που έχουν βγει προς τα έξω πρόσφατα.

Οι συντονισμένες προσπάθειες από τις κυβερνήσεις σκλάβων της κλίκας cabal στην Ιαπωνία, στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο να περιορίσουν δραστικά την ελευθερία του Τύπου, είναι σημάδια απελπισίας κι όχι δύναμη της κλίκας cabal. Έχουν χάσει τον έλεγχο της πλοκής των εξελίξεων και κατά κάποιο τρόπο νομίζουν ότι μπορούν να βάλουν "το τζίνι πίσω στο μπουκάλι", μπλοκάροντας την αλήθεια. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Οι διορισμένοι από την κλίκα ηγέτες στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία είναι κάτω από επίθεση σε πολλαπλά μέτωπα. Στον Καναδά ένα σκάνδαλο διαφθοράς, σφίγγει γύρω από τον διορισμένο σκλάβο των Bush, Stephen Harper. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πέρασμα ενός δρακόντειου νόμου για τον Τύπο προκάλεσε μια μαζική αντικυβερνητική εκστρατεία. Στην Ιαπωνία, οι γκάνγκστερς που συνήθιζαν να εργάζονται για την κλίκα, δεν το κάνουν πλέον, που σημαίνει ότι ο Ιαπωνικός Κοινοβουλευτικός θίασος ηθοποιών θα "διαβάζει από ένα νέο σενάριο". Αυτό έχει καταστεί προφανές με την ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας, των κοινών Ιαπωνικών και Ρωσικών στρατιωτικών ασκήσεων. Να περιμένετε περισσότερα σύντομα.
 
Το τέλος του παιχνιδιού όλων αυτών, θα είναι η παγκόσμια ειρήνη.

Επιπλέον, αν είμαστε τυχεροί, και αποδειχθεί ότι εξωγήινες φυλές μας είχαν μπλοκάρει λόγω της εγκληματικής ηγεσίας μας, από τη στιγμή που θα επιτευχθεί παγκόσμια ειρήνη, θα μπορούσε να μας επιτραπεί να φύγουμε από τον πλανήτη και να έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε το Σύμπαν. Αν όχι, απλά θα πρέπει να εργαστούμε για να κάνουμε αυτόν τον πλανήτη πραγματικά ωραίο και ευχάριστο.

Benjamin Fulford



Σχόλια του David Wilcock στην ανάρτηση του Benjamin Fulford (6-11-2013): 

Τα ίδια ακριβώς μου μεταφέρουν και οι δικές μου πηγές. Πολύ ενδιαφέροντα, εφόσον επιβεβαιωθούν.

Για να γίνω περισσότερο κατανοητός, μια «έκπληξη» πρόκειται να συμβεί. Μη αναμενόμενη. Λέγουν ότι θα αλλάξει οριστικά τις ζωές όλων μας, στο δυτικό κόσμο. Ο Putin και οι σύμμαχοί του «έχουν το πάνω χέρι». Αυτό αποτελεί πολύ σημαντική εξέλιξη. Το νέο οικονομικό σύστημα, έχει ήδη μορφοποιηθεί και θα υπάρξει επαναπροσδιορισμός των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Παρά τη μείωση της αξίας του δολαρίου, το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

David Wilcock