Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Δημιουργώντας την πραγματικότητά μας



Τα πάντα στην ζωή μας και στην ζωή των γύρω μας επηρεάζονται από τον Νόμο της Έλξης. Είναι η βάση για οτιδήποτε βλέπουμε να εκδηλώνεται στον κόσμο μας, αλλά και στην προσωπική μας εμπειρία.
Ο Νόμος της Έλξης λέει «τα όμοια έλκονται». Όλα όσα έχουν έρθει, ή βρίσκονται τώρα στην εμπειρία μας, δεν έχουν σχέση με τίποτε άλλο παρά μόνο με τις δονήσεις που εκπέμπαμε στο παρελθόν, μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.
Ας προσπαθήσουμε να συσχετίσουμε πράγματα που μας συνέβησαν με τις σκέψεις και τα συναισθήματα που εκπέμπαμε προηγούμενα, τότε θα μας γίνει φανερό ότι εμείς τα προσελκύουμε όλα, χωρίς εξαιρέσεις...
Επειδή ο Νόμος της Έλξης ανταποκρίνεται στις σκέψεις που κάνουμε συνεχώς και στα συναισθήματα που τις συνοδεύουν, είμαστε εμείς που δημιουργούμε την πραγματικότητά μας. Και επειδή πολύ συχνά αυτές οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι αρνητικά, προσελκύουμε στην ζωή μας αρνητικές εμπειρίες και καταστάσεις.
Είτε θυμόμαστε κάτι που συνέβη στο παρελθόν, είτε παρατηρούμε κάτι που συμβαίνει στο παρόν, είτε φανταζόμαστε κάτι που αφορά το μέλλον μας, θετικό ή αρνητικό, αυτή η σκέψη στην οποία είμαστε εστιασμένοι, ενεργοποιεί μια δόνηση μέσα μας – και ο Νόμος της Ελξης ανταποκρίνεται σε αυτή την δόνηση τώρα.

Από Σεμινάριο:
«Νόμος της Έλξης»
Βασικό

Oμάδα της Ανθρωπότητας Ελλάδας
www.otan.gr