Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μπράβο κορίτσια της Ιερισσού



"Όποιο παιδί αντιστέκεται σ' αυτή την καταστροφή δεν είναι τρομοκράτης, είναι αγωνιστής για τον τόπο του"

Βλέπω τα κορίτσια της Ιερισσού στο ΣΚΑΙ και νοιώθω πραγματικά περήφανος για τα νέα παιδιά αλλά και τόση σιχασιά για αυτό το κράτος!

Οι σιχαμεροί και αηδιαστικοί παίρνουν τηλέφωνο 15χρονα παιδιά και τα καλούν να καταθέσουν για να τα τρομοκρατήσουν! Όταν οι κάτοικοι και τα παιδιά το κατήγγειλαν, η αστυνομία και ο κ. Πάχτας το διέψευσε. Σήμερα όμως μια μαθήτρια διηγήθηκε στον ''αέρα" την περιπέτειά της, που την πήραν τηλέφωνο την ώρα του σχολείου(!) και της είπαν πως είναι από την αντιτρομοκρατική και ότι πρέπει να παρουσιαστεί στο Τμήμα."Μα είμαι 15 χρονών!" τους είπε. "Δεν είμαι...
τρομοκράτης"! Αμέσως μετά και για όσους πίστευαν τις διαψεύσεις της Αστυνομίας, έδειξε και την έγγραφη κλήση της στον αέρα, λέγοντάς τους :"Ντροπή σας! Λέτε πως τα παιδιά των εργαζόμενων είναι τρομοκρατημένα. Εμείς δεν είμαστε τρομοκρατημένα που καλούμαστε στο τμήμα σαν τρομοκράτες;" "Ντροπή και στον κ.Πάχτα που του ζήτησα να έρθει μαζί μου για βοήθεια και αρνήθηκε"!

"Όποιο παιδί αντιστέκεται σ' αυτή την καταστροφή δεν είναι τρομοκράτης, είναι αγωνιστής για τον τόπο του" είπε ένα άλλο κορίτσι 15 χρονών μόλις.

Ένα τρίτο κορίτσι είπε "πως λιποθύμησε από καπνογόνο, χρειάστηκε βοήθεια γιατρού και μάσκα οξυγόνου" αφήνοντας άφωνη την κ. Βούλτεψη και διαψεύδοντας τους Γεωργιάδηδες και τους άλλους ψεύτες που πήραν την πλευρά της Αστυνομίας που έτσι κι αλλιώς διαψεύστηκαν από τις εικόνες που έδειξαν όλα τα συστημικά μέσα.

Μπράβο κορίτσια της Ιερισσού!
Τιμάτε με τον καλύτερο τρόπο της μέρα της γυναίκας..

Σχετικά εδώ:
http://www.dailymotion.com/video/xy1kmf_yyyyyyyy_news#from=embediframe

κι εδώ:
http://ierissos.blogspot.gr/

http://seisaxthia-epam.blogspot.gr