Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Κακοσκηνοθετημένη παράσταση



Κάθε μέρα κι από ένα επεισόδιο της σειράς ''Η δημοκρατική κυβέρνηση και τα άκρα'' ή ''Η τρομοκρατία της αριστεράς και οι δημοκρατικές δυνάμεις'' κτλ. Το είχαμε προβλέψει χωρίς να θα θεωρούμαστε προφήτες. Όσο δεν γίνονται πειστικοί οι πραγματικοί τρομοκράτες του καθεστώτος θα προχωρούν μέχρι να καταφέρουν να πείσουν όσους περισσότερους αφελείς μπορούν περί της ύπαρξής της και του ''κινδύνου για τη δημοκρατία''. Με τα καλάσνικοφ στη Συγγρού και τις χύτρες του αυθαίρετου απέτυχαν. Κακοσκηνοθετημένη παράσταση. Ενώ τώρα; Οι ''τρομοκράτες'' της Κοζάνης τους έδωσαν τη χείρα βοηθείας που ζητούσαν...

''Αυτοί είναι οι τρομοκράτες! Τώρα τους βλέπετε! Αναρχικοί από εύπορες οικογένειες! Θέλουν να επιβάλουν το χάος! Καλά τους έκαναν οι αστυνομικοί! Δεν τους ξυλοφόρτωσαν αργότερα...το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ έδειξε ότι χρησιμοποιήθηκε βία κατά τη σύλληψή τους!''

Αηδία, εμετός, σιχασιά. Όλοι χορεύουν στο ρυθμό της ''τρομοκρατίας''. Στο ρυθμό που επιβάλει το κατοχικό καθεστώς. Ακόμα και αυτοί οι ίδιοι οι αφελείς πρωταγωνιστές που παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως...αναρχικούς επαναστάτες.

Πιόνια στη σκακιέρα για τον αποπροσανατολισμό του Λαού και την επιβολή ακόμα μεγαλύτερων κατασταλτικών μέτρων. Για την απενοχοποίηση του καθεστώτος και τη νομιμοποίησή του. Για την ενοχοποίηση κάθε μορφής πάλης έξω από τα πλαίσια της ''νομιμότητάς του καθεστώτος''. Ακόμα και της Απεργίας. Οι φωνές για Γενική Απεργία Διαρκείας βλέπετε πληθαίνουν επικίνδυνα. Για την ενοχοποίηση της Αριστεράς συλλήβδην. Φροντίζει γι αυτό και η νεοταξίτικη συμμορία εντός και εκτός βουλής που την υποδύεται. Την ενοχοποίηση του Εθνικισμού. Φροντίζει γι αυτό εκτός από τη κυβερνητική συμμορία και οι υποδυόμενοι τους εθνικιστές, ακροδεξιοί εντός και εκτός της γιάφκας της πλατείας Συντάγματος.
Η σειρά ''Η δημοκρατική κυβέρνηση και τα άκρα'' είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί. Και θα συνεχίζεται μέχρι να πέσει η παρούσα κατοχική κυβέρνηση.

Χάρρυ Κλυνν
http://harryklynn.blogspot.gr/