Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. στην υπηρεσία της σπείρας των τοκογλύφων: Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αρνήθηκε να ανοίξει ο φάκελος των βρώμικων swaps Σημίτη - Goldman Sachs



Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με σκανδαλώδη απόφαση, αρνείται να ρίξει φως και να καταστεί όργανο διαφάνειας. Κατά αυτό τον τρόπο αρνείται το δικαίωμα να μάθουμε πως μπήκε η Ελλάδα στην ΟΝΕ με τα περιβόητα swaps της κυβέρνησης Σημίτη, αφού απέρριψε την μήνυση του δικτύου Bloomberg που ζητούσε να μαθευτεί η αλήθεια.
Εδώ βέβαια δεν θέλουν να την μάθουν οι ελληνικές κυβερνήσεις που δεν κινήθηκαν νομικά, αντίθετα ανέλαβε το Bloomberg, το οποίο δεν θιγόταν άμεσα.
Επτασφράγιστο μυστικό θα παραμείνουν τα στοιχεία της ΕΚΤ για την κομπίνα με τα ελληνικά swaps με τα οποία η κυβέρνηση Σημίτη προεξάρχοντος του σημερινού υπουργού Γιάννη Στουρνάρα και εκτελώντας τις εντολές του τραπεζικού λόμπι έβαλε τη Ελλάδα εντελώς απροετοίμαστη, και χωρίς να πληροί τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας που είχε θέσει η Ευρωζώνη με αποτέλεσμα να μπούμε στην νομισματική φυλακή που βιώνουμε αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, στη μήνυση που είχε καταθέσει το Δεκέμβριο του 2010 το διεθνές δίκτυο Bloomberg.
Το δίκτυο ζητούσε από την ΕΚΤ πρόσβαση σε δυο έγγραφα για τα ελληνικά swaps, που συντάχθηκαν για χρήση από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΚΤ και με τα οποία η ελληνική κυβέρνηση έκρυψε κάτω από το χαλί δάνεια της χώρας, για να μπορέσει να δικαιολογήσει την ένταξή της στην ΟΝΕ.
Το Bloomberg στράφηκε νομικά κατά της ΕΚΤ με στόχο να υποχρεώσει την κεντρική τράπεζα να δώσει τα αρχεία αυτά στο πλαίσιο των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ελευθερία των πληροφοριών.
Η ΕΚΤ αρνείται να τα δημοσιοποιήσει με το σκεπτικό ότι θα αναζωπυρώσουν την κρίση χρέους, ενώ φέρεται να δείχνουν πώς η Ελλάδα μέσω των συμφωνιών ανταλλαγής που συνήψε με την Goldman Sachs κατόρθωσε να κρύψει το χρέος της, και έρχεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, να δικαιώσει την ΕΚΤ, δηλαδή τους τραπεζίτες.
Πως μπορεί να πεισθεί κάποιος ότι δεν υπάρχει συγκάλυψη από τους Ευρωπαίους για να μην μαθευτεί η αλήθεια, και να μην αντιληφθεί ο κόσμος ότι τα πάντα ήταν προσχεδιασμένα από την αρχή, ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε αυτό το σημείο, για να ξεκινήσει ο διαμοιρασμός των ιματίων της.
Βλέπετε όλοι ήξεραν ότι η Ελλάδα ήταν "μαγαζί γωνία", εκτός από τον ίδιο το λαό της.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ενδιαφέρον βίντεο ελληνοπρεπούς αγόρευσης στο ελληνικό κοινοβούλιο: 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FH17guTw3Gs