Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ας αναλογιστούν τη Νέμεση...





Εξέφρασε όλο τον ελληνικό λαό:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hl9fxHRXG44




Θα πρέπει να έχουμε πάθει όλοι ομαδική παράκρουση ή πλήρη αποχαύνωση από την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Προχθές στη Βουλή 153 βουλευτές αποφάσισαν ωμά να πληρώσουμε εμείς οι πολίτες τις ζημιές των τραπεζών και εμείς τους παρακολουθούμε εντελώς ακούνητοι στον καναπέ μας.
Το σάπιο πολιτικό σύστημα μας υποβάλει συνεχώς στο υποσυνείδητο τη λέξη «ανακεφαλαιοποίηση» και όλοι μένουμε με την εντύπωση πως…. αυτό αφορά μια εσωτερική υπόθεση των τραπεζών, ενώ στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει ότι μεταφέρονται οι ζημιές των τραπεζών σε μας. Αντί για τη λέξη «ανακεφαλαιοποίηση» θα έπρεπε να λένε τη σωστή φράση «μεταφορά ζημιών»  στους πολίτες.
Υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο πήγε να γίνει και στους Ισλανδούς το 2008, αλλά εκεί ο Πρόεδρος της χώρας εξήγησε στους πολίτες τι ακριβώς σημαίνει η λέξη «ανακεφαλαιοποίηση» που πρόβαλαν τα golden boys και μετά ζήτησε από τους πολίτες με δημοψήφισμα να τοποθετηθούν. Το αποτέλεσμα το ξέρετε. Εμάς αντίθετα μας ακινητοποιούν με καθησυχαστικές έννοιες και μας υποδουλώνουν.

Πέτρος Χασάπης