Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η οργή και ο θυμός κινητήριες δυνάμεις για νέες δημιουργίες

Από προχθές το απόγευμα τρέχουν χιλιάδες ειδήσεις για τις καταστροφές στην Αθήνα και την ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή που υπέγραψε η πραξικοπηματική κυβέρνηση...

Βαριά θλίψη σαν μαύρο σύννεφο καταπλάκωσε τη χώρα ολόκληρη... και τον ελληνισμό σε ολόκληρη την υφήλιο... Η προδοσία πάντα πονάει...

Η κυβερνητική εξουσία -στα χέρια ανθελλήνων, προδοτών, και μη αιρετών προσώπων, που ελέγχουν και τις αστυνομικές δυνάμεις στρέφοντας τες ενάντια στον ίδιο την Ελληνικό λαό...- είχε καταστρωμένο το σχέδιο της για να υπερψηφιστεί πάση θυσία το κατάπτυστο "μνημόνιο 2"...

Εκατομμύρια Έλληνες διαδηλώνουν... αλλά "πρέπει να κατασταλούν" και να πνιγούν οι φωνές τους... για να μην ενοχληθούν οι "ψηφοφόροι"... Δακρυγόνα και βία ενάντια στον πολίτη που καλείται να υποστεί αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση που σχεδίασαν για όλους εμάς... υποθηκεύοντας τη ζωή, την ελπίδα, το παρών και το μέλλον της χώρας μας... - Έτσι θέλουν, αλλά δεν πρέπει και δε θα να βρουν Έλληνα για να το εφαρμόσουν πάνω του!!!

Για μια ακόμη φορά φροντίζουν να λεηλατήσουν και να κάψουν -"οι βαλτοί" κουκουλοφόροι και μισθοφόροι- ώστε η αξιοθρήνητη κατάσταση της "βαλτής" κυβέρνησης που φροντίζει τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των "κρυφών σχεδιαστών" να εκτελέσει το "ευάρεστο" έργο της...

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σχέδιο είναι οργανωμένο... Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί όλη η βρώμα που σχεδίασαν για να παγιδεύσουν την Ελλάδα... Αλλά ο Έλληνας ακόμη ζει!

Κανείς από τους πολιτικούς και κυβερνητικούς παράγοντες δεν νοιάζεται για το γεγονός πως εδώ και 2 χρόνια έχει αμέτρητες φορές καταπατηθεί το σύνταγμα της χώρας... Έχουν φροντίσει να μην έχουν να λογοδοτήσουν στον "κυρίαρχο λαό" για κανένα από τα εγκλήματα τους...

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει... Δεν υπάρχει εδώ και μήνες ελληνικό κράτος...

Έχουμε μια αξιοθρήνητη κατάντια...

Όλοι πλέον γνωρίζουμε! Όλοι βλέπουμε και κατανοούμε τις προδοσίες! και την προπαγάνδα που εφαρμόζεται για το διασυρμό και τον εξευτελισμό της χώρας μας!

Όμως ως εδώ!

Αυτές οι ίδιες οι πράξεις τους θα γίνουν το μπαρούτι που θα τινάξει στον αέρα ολόκληρο αυτό το σαθρό οικοδόμημα της ντροπής! Θα χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα!

Θα συνεχίσουν να μας λένε ψέματα... θα συνεχίσουν να παίζουν το κουκλοθέατρο του παραλόγου... θα συνεχίσουν τις δολιότητες και τις μηχανορραφίες τους... Όμως δεν θα είναι κανείς εκεί για να τους δίνει σημασία...

Ο κάθε Έλληνας οφείλει να μείνει πιστός στην ελληνικότητα του! Δεν οφείλει ούτε στιγμή υπακοής στα "θέλω" μιας πραξικοπηματικής κυβέρνησης που επιβάλει στους πολίτες την καταστροφή προκειμένου να σωθούν τα αφεντικά τους και οι τραπεζοκαρχαρίες...

Ειρηνική αντίσταση! Ανθρωπιά! Αλληλεγγύη από Έλληνα σε Έλληνα!

Κοιτάξτε ο ένας τον άλλο μέσα τα μάτια - Ξαναβρείτε την ελληνική Ψυχή και το ηρωικό ελληνικό Πνεύμα!

Πετάξτε από πάνω σας κάθε μικροσυμφέρον και βγάλτε μπροστά τις αξίες σας! Αρνηθείτε την υπακοή σε ένα σύστημα που ήρθε να λεηλατήσει και να καταστρέψει!

Αντί να αγωνιάτε πως θα πληρώσετε κάθε νέο δυσβάσταχτο φόρο και χαράτσι που ζητούν "κυβερνήτες της πραξικόπημα-Δημοκρατίας"... θυμηθείτε... πως τα χρήματα αυτά δεν είναι για την Ελλάδα... Δεν είναι για τον Έλληνα και το μέλλον των παιδιών της Ελλάδας...! Μην τους χαρίζεται τον κόπο σας!

Στραφείτε στη συν-δημιουργία!

"Εκείνοι" έχουν σχέδια μόνον για την καταστροφή! Εγώ κι εσύ!- είμαστε εδώ για να Δημιουργήσουμε στην πράξη! Αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή σας και αρχίσετε να Δημιουργείτε στον τόπο σας! Δημιουργήστε παρέες παρέες!

Χαμογελάστε! Και προσφέρετε χαμόγελο γύρω σας! Σε κάθε ευκαιρία!

Όχι δεν υπάρχει λόγος να σκύψουμε κι άλλο περιμένοντας και υπακούοντας στις "βουλές" τους! Δεν υπάρχει λόγος για στενοχώρια- αυτοί έπαιξαν το φινάλε στην παράσταση τους...

Γελάστε με την καρδιά σας βλέποντας αυτό το παράλογο θέατρο που μόνο κατάθλιψη και πόνο μοιράζει! Καμία αλλαγή και τίποτε καλύτερο δεν είναι ικανοί να προσφέρουν! Οι μέρες τους είναι μετρημένες! Δεν χρειάζεται πλέον να "αγοράζετε εισιτήρια" για την παράσταση αυτή!

Κρατήστε τις δυνάμεις σας και την ενέργεια σας! Χρειάζονται στην απελευθέρωση της χώρας μας! Η Ελλάδα δεν είχε ελευθερωθεί ποτέ... ούτε το 1821, ούτε το ΄40... ούτε με το Πολυτεχνείο! Το ελεύθερο ελληνικό Πνεύμα παρέμενε σκλαβωμένο για αιώνες! Τώρα-Σήμερα! στις μέρες μας καλούμαστε να το ελευθερώσουμε!

Καλούμαστε να γίνουμε πάλι ο Φάρος που θα φωτίσει τον κόσμο ολόκληρο! Καλούμαστε με τις πράξεις μας να διδάξουμε τι θα πει ελεύθερο δημιουργικό Πνεύμα! Εμείς θα γίνουμε το παράδειγμα για να ξηλωθεί αυτό το απάνθρωπο "σύστημα" από χώρα σε χώρα!

Όχι- δε χρειάζεται να διαδηλώσουμε πια την αντίθεση μας με τα όσα πράττουν αυτοί οι λίγοι καταχραστές! (Κανείς μας δε συμφωνεί κι αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ!) Έτσι κι αλλιώς δεν τους ενδιαφέρει... Ότι και να λέμε ΕΜΕΙΣ τα εκατομμύρια, εκείνοι θα μένουν πιστές μαριονέτες των αόρατων και ορατών συμφερόντων που δεν επιθυμούν μια Ελλάδα δυνατή και ακμαία!

Δεν έχουμε λόγο να ασχολούμαστε πια μαζί τους... ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ, εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός! Γυρίστε τους την πλάτη, αδιαφορήστε στις "σειρήνες" του κάθε τοπικού ή κρατικού λαμόγιου - ΌΧΙ δεν είμαστε υπήκοοι αυτού του ξεπουλημένου κουκλοθέατρου! Πάρτε τους τη βάση κάτω από τα πόδια τους: Ανόρθωσε την πλάτη σου- Μην τους Επιτρέπεις να πατούν πάνω σου!

Πάνω σου στέκονται- Αν πάψεις να τους υπομένεις και να τους βαστάζεις θα γκρεμιστούν...

Θα γκρεμιστεί το σάπιο τους κατασκεύασμα! Δε χρειάζεται να τους βρίσεις, να τους χτυπήσεις, να φωνάξεις, να χτυπήσεις ή να χτυπηθείς... Πάρε απλά πίσω την αξιοπρέπεια σου και μη συμβιβάζεσαι με το ψέμα και το ψεύτικο!

Δε χρωστάμε ΤΙΠΟΤΕ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ!- Αυτοί τα έφαγαν αυτοί να πληρώσουν!

Χρωστάμε μόνον φτερά στην ψυχή μας να δώσουμε!

Να κάνουμε τα πάντα για να γίνουν τα όνειρα της καρδιάς μας πραγματικότητα!

Να γίνει η Ελλάδα μας τόπος αγάπης, αλληλεγγύης και δημιουργικότητας!

Χώρος ύψιστης προσφοράς, έμπρακτης φιλοσοφίας, , επιστήμης και ευ ζειν!

Έχουμε τα ΠΑΝΤΑ! Τα ιερά εδάφη μας, το νερά, τις θάλασσες και τον ήλιο!

Έχουμε την αθάνατη Ελληνική ψυχή! Έχουμε χιλιάδες άξιους ανθρώπους! Έχουμε τις γνώσεις, και την τεχνογνωσία να κάνουμε θαύματα! Δημιουργείστε! Τίποτε από όλα αυτά δεν τους ανήκει! Δεν είναι ιδιοκτήτες μας - Δεν είναι ιδιοκτήτες της χώρας για να έχουν δικαίωμα να την υποθηκεύουν! Εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες της Ελλάδας κι εμείς ποτέ δεν υπογράψαμε τίποτε! ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ!

Φυτέψτε όνειρα και οράματα που να δίνουν χαρά και χαμόγελα στους γύρω σας και κάντε τα πάντα για να γίνουν πραγματικότητα! Μη σταματάτε πουθενά! Με αγάπη και ομόνοια θα χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει! Δεν πήραν και δεν θα πάρουν τίποτε γιατί δεν είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες! Χαρτιά υπογράφουν και μόνοι τους κανονίζουν "υποσχέσεις"! Αλλά... "Μολών Λαβέ!"

Κάντε την οργή και το θυμό κινητήριο δύναμη για νέες δημιουργίες, νέα σχέδια! Κι αρχίστε από τα πιο απλά!

"Χρωστώ γαλήνη στην καρδιά μου και χαμόγελα στους γύρω μου! Κρατώ με πίστη στο όνειρο μου και πιστεύω στην Ελλάδα και τους Έλληνες!"

Με τούτο προχωρώ στη ζωή μου και γίνομαι αφέντης του εαυτού μου! Με αγαπημένες παρέες χτίζω ξανά τη γειτονιά μου! Κάνω την εργασία μου υπηρεσία και Όλοι μαζί- χαρούμενα κι απλά- Ζούμε το όνειρο μας!"

Κλείστε τις τηλεοράσεις κι ανοίξτε τις ελληνικές καρδιές σας!

Μυήστε κι άλλους! Μοιραστείτε σχέδια και οράματα και εργαστείτε να γίνουν αληθινά!

Η ΝΙΚΗ είναι δική μας!

http://vickytoxotis.blogspot.com/