Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Τρομοκρατημένοι με την αφύπνιση του κόσμου...


Απόσπασμα συνέντευξης του David Icke με θέμα τη σελήνη:

David Icke: Δεν είναι τυχαίο που αντιμετωπίζουμε τώρα έναν ορυμαγδό προβλημάτων από το σύστημα ελέγχου σε κάθε επίπεδο. Από τα τρόφιμα, ως την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση, τη ραδιενέργεια, τα πάντα! Και όλα τα άλλα στη ζωή μας, όπως τα οικονομικά, για να μας κρατάνε σε μια κατάσταση πυκνότητας και φόβου.
Δεν είναι τυχαίο που αυτό συμβαίνει τώρα και στην κλίμακα που συμβαίνει, την εποχή που η αλλαγή δονήσεων αφυπνίζει όλο και περισσότερους. Σε πολλά επίπεδα, αυτό είναι ένα αμυντικό εγχείρημα των ελεγκτών για να κρατήσουν τη δύναμη που είχαν ανέκαθεν. Αν θέλεις να δουλεύουν κάποιοι για σένα, να μη σε αμφισβητούν, μένεις στα παρασκήνια, δεν γίνεσαι πολύ εμφανής, τους εξαπατάς, τους εκμεταλλεύεσαι αλλά όχι στο βαθμό που ο κόσμος θα καταλάβει τι συμβαίνει. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα ήθελαν να κάνουν. Να συνεχίσουν στα παρασκήνια, η ανθρωπότητα να κοιμάται και θα συνέχιζαν χωρίς προκλήσεις.
Όμως επειδή ήξεραν ότι ερχόταν αυτή η αλλαγή στις δονήσεις - όπως είπα, αφού εγώ το ήξερα πριν 21 χρόνια, αυτοί πόσο καιρό το ξέρουν; - θα στοχεύσουν σ’αυτήν την εποχή. Θα παίξουν όλα τα χαρτιά τους γατί θέλουν… ή μάλλον ξέρουν πως αυτό που πέτυχε μέχρι τώρα και η ανθρωπότητα κοιμόταν για πολλούς αιώνες, ξαφνικά αυτό δεν αρκεί πια. Κι αν σκεφτείς τι επιθέσεις μας κάνουν, αποσταθεροποιώντας το σώμα ηλεκτροχημικά, με όλα αυτά και πάλι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται. Οπότε βλέπεις τι έχουν να αντιμετωπίσουν.

Henrique (interviewer)
: Πολλοί μπορεί να αφυπνίζονται εξ αιτίας αυτών των επιθέσεων που δέχονται. Αυτό είναι το ενδιαφέρον. Όσο κι αν προσπαθούν να το αποκρύψουν, όποια κίνηση κι αν κάνουν, θα οδηγήσει σε μαζική αφύπνιση. Το ελπίζω.

David Icke
: Αυτή είναι η ουσία.Henrique. Πριν πολλά χρόνια τα έλεγα και σχεδόν κανείς δε με άκουγε, ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που θα έβγαιναν αναγκαστικά στην επιφάνεια. Γιατί ως ένα σημείο μπορείς να παίξεις την κρυφή χειραγώγηση. Αν θέλεις όμως να επιβάλεις κάτι στον κόσμο, κάποια στιγμή πρέπει να βγεις στην επιφάνεια. Και να αρχίσεις να το τοποθετείς έτσι ώστε να το δει ο κόσμος. Τώρα είμαστε προφανώς σε αυτή την περίοδο. Είναι μια κρίσιμη περίοδος, γιατί ο δράκος δήλωσε την παρουσία του. Άνθρωποι που αρνούνταν να το αποδεχθούν πριν χρόνια, αρχίζουν τώρα να λένε «μια στιγμή, φαίνεται πως έτσι είναι». Ακόμα και οι πέντε αισθήσεις όπως παρατηρούν τον κόσμο, μπορούν να δουν ότι αυτή η συνωμοσία δεν είναι θεωρία, αλλά υπαρκτή. Πολλοί στράφηκαν στις πληροφορίες που δίνω τα τελευταία χρόνια λόγω αυτών που έχω γράψει πριν πολλά χρόνια. Και αυτό τους λέω. Πείτε την αλήθεια σας! Γιατί αν είναι έγκυρη, στο τέλος θα αποδειχθεί σωστή. Αν δεν πεις την αλήθεια σου, δεν θα έχεις εγκυρότητα στην πορεία γατί δεν την έχεις εκφράσει.
Είναι σημαντικό να παραμερίσουμε το φόβο του τι θα σκεφτούν οι άλλοι ή τι θα πουν για μας, γιατί απλά λέμε την αλήθεια. Αυτό ήρθαμε εδώ να κάνουμε. Έχω μια λογική, δεν γίνεται να ξε-ακούσεις κάτι. Είναι ένα δυνατό δεδομένο αυτό. Να το αρθρώσεις όπως έκανα εγώ πριν χρόνια και αντιμετώπισα μεγάλη χλεύη. Αν δεν το είχα κάνει όμως, ο κόσμος δεν θα κοιτούσε τώρα τις πληροφορίες που δίνω. Αποκτάς αξιοπιστία. Λες ότι αυτό θα γίνει και γίνεται. Και αυτό γιατί παραμέρισες το φόβο για τις συνέπειες, για το τι θα σκεφθεί ο κόσμος. Είπα την αλήθεια μου.
Όταν βιώνουμε μεταμόρφωση στην αντίληψη και τη συνειδητότητά μας – αν μιλήσω από δικά μου βιώματα, είχα μια ακραία μεταμόρφωση - συμβαίνει το εξής: Δημιουργούμε διαρκώς ένα μαγνητικό πεδίο και οι δονήσεις του καθορίζονται από τη νοητική, συναισθηματική και τη λεγόμενη πνευματική κατάσταση της επίγνωσής μας. Αυτό το μαγνητικό πεδίο έλκει άλλα μαγνητικά πεδία που συντονίζονται με αυτό που εκπέμπουμε. Είναι άνθρωποι, τόποι, τρόποι ζωής, εργασίες, σχέσεις, όλα.
Όταν περνάμε μια πνευματική μεταμόρφωση ή μεταμόρφωση συνειδητότητας, σαφώς αυτό αποτυπώνεται και στο μαγνητικό πεδίο που προβάλλουμε. Αρχίζει να αποκόβεται από αυτά στα οποία συνδεόταν το παλιό επίπεδο που ήταν η παλιά στάση ζωής. Οπότε οι άνθρωποι, οι σχέσεις, οι δουλειές, οι ευκαιρίες όλα αυτά τείνουν να αλλάζουν. Κι όσο πιο ισχυρή η αλλαγή, τόσο πιο έντονα αλλάζουν.
Αυτό που βιώνουμε τότε – εγώ το βίωσα αυτό – είναι ότι σου φαίνεται πως καταρρέει η ζωή σου. Αλλά δεν καταρρέει. Αυτό που βιώνεις ως κατάρρευση είναι στην ουσία μια μεταμόρφωση, από αυτά που προσήλκυε ο παλιός σου εαυτός κι αυτά που προσελκύει ο νέος σου εαυτός που αναδύεται.
Σου λέει: «Διαλύεται η ζωή μου» και του λες, ένα λεπτό, αυτή είναι η ζωή που δεν ήθελες. Αυτή ήθελες να αλλάξεις.
Βρίσκουμε παρηγοριά στην ασφάλεια και στο να μην αλλάζει τίποτα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό στην εποχή που ζούμε. Πού το πάω; Αν ο νέος μου εαυτός συνέχιζε να έλκει τα παλιά πράγματα τότε τίποτε δεν αλλάζει. Το παλιό πρέπει να φύγει για να εμφανιστεί το καινούργιο.
Αναρωτιέμαι Henrique, δηλαδή δεν αναρωτιέμαι, είμαι σίγουρος πως έτσι είναι. Αν πάμε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο παρατήρησης της κατάστασής μας, μήπως αυτό που βιώνουμε συλλογικά είναι ο παλιός συλλογικός μας αυτός που καταρρέει; Γιατί αν το πάμε στο υλικό επίπεδο, ενώ το τωρινό τραπεζικό σύστημα, στρατιωτικό σύστημα, πολιτικό σύστημα και όλα τα άλλα συστήματα μείνουν ως έχουν, τίποτα δεν θα αλλάξει. Γιατί η δουλειά τους είναι να εμποδίσουν την αλλαγή, την ελευθερία και την επέκταση της επίγνωσής μας. Πρέπει να φύγουν αυτά. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος - αν και για μερικά χρόνια μπορεί να μη φανεί – που αυτό το σύστημα ελέγχου είναι καταδικασμένο. Είναι καταδικασμένο για διάφορους λόγους. Γιατί νομίζει πως ασκεί έλεγχο και δεν τον ασκεί.
Χρησιμοποιώ μια εικόνα στις ομιλίες μου. Βάζω ανθρώπους συλλογικά σε ένα κουτί και δίπλα του, βάζω ένα πρόσωπο ερπετοειδούς σε μεγαλύτερο κουτί. Αλλά δεν παύει νάναι κουτί. Και χειραγώγησαν την ανθρωπότητα απλά βάζοντάς μας σε μικρότερο κουτί από το δικό τους. Αλλά και αυτοί παραμένουν σε κουτί. Και επειδή έχουν συγκεκριμένη νοητική και συναισθηματική κατάσταση, δηλαδή θέλουν να μας ελέγχουν, πράγμα που δείχνει μεγάλη ανασφάλεια και φόβο, μπορούν να φτάσουν μέχρις ενός σημείου σε ότι αφορά τις προσβάσεις τους. Γι΄αυτό έχουν περισσότερο διανοητική, παρά πνευματική βάση. Από τα επίπεδα επίγνωσης όμως, γιατί στην τελική εμπλέκονται σ’αυτή τη μεταμόρφωση που βιώνουμε , αυτό το σύστημα ελέγχουν είναι μια μύγα στην πλάτη ενός ελέφαντα. Πραγματικά έχει να κάνει απλά με το σημείο από το οποίο παρατηρείς.
Το δόμημα πληροφοριών πάνω στο οποίο χτίστηκε το σύστημα ελέγχου, το δόμημα πληροφοριών που μας προκύπτει στην τελευταία περίοδο ελέγχου σβήνει καθώς αναλαμβάνει ένα νέο, πολύ ανώτερου επιπέδου αντίληψης. Το θεμέλιο της πληροφοριακής δόνησης κινείται κάτω από τα πόδια του. Καταρρέει.
Είναι σαν ένα στριμωγμένο ποντίκι τώρα. Μας πετάει ό,τι μπορεί. Μπορεί να κορδώνεται αλαζονικά που είναι κάτι σα να σφυρίζει στο σκοτάδι, αλλά στην πραγματικότητα είναι τρομοκρατημένο με την αφύπνιση και τρομοκρατημένο γι αυτό που έρχεται…

Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=hrynT9rYCnw&feature=related