Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο πανικός των δοσιλόγων


Μόλις ο λαός έσφιξε τον κλοιό γύρω τους, ω του θαύματος! το σύστημα συσπειρώθηκε, ενώθηκε και… από κοινού καταδίκασε την οργή του λαού, φροντίζοντας να διανθίσει με ολίγη τρομοκρατία περί… εμφυλίου!!!

Πού τον είδατε κύριοι τον εμφύλιο; Εντάξει, εσείς είστε ένα… μαζί τρώτε, μαζί πίνετε και –όπως έχετε μάθει- βάζετε τα κορόιδα (δηλαδή εμάς) να πληρώνουν.
Και μόλις είδατε πως κινδυνεύετε να σας πάρουν στις φάπες, μόλις ο Ελληνικός λαός μπόρεσε και βρήκε το βήμα του και προχώρησε προς το μέρος σας, τότε εσείς συνταχθήκατε και βάλατε τα παπαγαλοειδή σας (ξέρετε, αυτά που σας «σπρώχνουν» στα ΜΜΕ), αλλά και τους βολευτάδες σας, να μιλάνε για… εμφύλιο!!!

Πώς ακριβώς τον αντιλαμβάνεστε τον εμφύλιο αγαπητοί πολιτικοί;
Για πείτε μας, να γνωρίζουμε κι εμείς οι πτωχοί τω πνεύματι…!
Τι εννοείτε;
Μήπως ότι θα γίνουν προβοκάτσιες τέτοιες που θα τοποθετήσουν Έλληνα απέναντι σε Έλληνα;
Ή μήπως εννοείτε πως θα βάλετε τις καθεστωτικές – πραιτωριανές δυνάμεις ασφαλείας να χτυπήσουν στο «ψαχνό»;

Γιατί κι αυτό το είδαμε σήμερα...
Η Νέα Δημοκρατία να κάνει συστάσεις στο ΠΑΣΟΚ πως δεν μπόρεσε να λειτουργήσει σωστά και να αποτρέψει την διαμαρτυρία των πολιτών, ενώ το ΛΑΟΣ έκανε παρόμοιες συστάσεις περί σωστής αντιμετώπισης του πλήθους...!!!
Τόση ήταν η συσπείρωση, δηλαδή, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, η κυβέρνηση στάλθηκε για... φροντιστήριο περί αντιμετώπισης των πολιτών από την... αντιπολίτευση!!!

Όσο δεν ξεκαθαρίσετε, κύριοι πολιτικοί, τι ακριβώς εννοείτε μιλώντας για εμφύλιο, τότε θα βρίσκεστε ενώπιον ολοένα και σκληρότερου κοινού μετώπου των πολιτών εναντίον σας.

Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν κανέναν σκοπό να στραφούν ο ένας κατά του άλλου, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έχετε καταβάλει ρίχνοντας στην «αρένα» τους δημοσίους υπαλλήλους.
Οι Έλληνες έχουν μόνο έναν σκοπό: Να επαναφέρουν την δημοκρατία και να καταστείλουν οριστικά και αμετάκλητα την κλεπτοκρατία…

Εκτός και αν φροντίσετε να στήσετε κι έναν εμφύλιο... μέσα σε όλα τα άλλα που έχετε στήσει...

Κωνσταντίνος