Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Υπάρχει κρίση...

Ένα εκπληκτικής σύλληψης, ιδιαίτερα περιεκτικό σε νόημα και καυστικό χιούμορ βίντεο, ανάμεσα σε διάφορα άλλα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό για να καυτηριάσουν την πολιτικο-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε μία από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές της γαλλικής τηλεόρασης.

Η σατιρική εκπομπή «Les Guignols de l'info» (Οι μαριονέτες των ειδήσεων) που προβάλλεται στο Canal+, με αφορμή την ελληνική κρίση, ασχολήθηκε με το πειραματόζωο "Le Grec" (Ο Έλληνας).

Στο... εμπνευσμένο βίντεο που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής, εμφανίζεται ένας Έλληνας ονόματι Κώστας, ντυμένος τσολιάς, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι ένα πειραματόζωο σε ένα αμερικανικό εργαστήριο, όπου τον έχουν αναγκάσει να δουλεύει ασταμάτητα, του έχουν μειώσει τον μισθό στο μισό, του έχουν στερήσει τη σύνταξη και εκείνος συνεχίζει να δουλεύει με την ίδια ένταση, χωρίς να διαμαρτύρεται, φυσικά, γιατί... υπάρχει κρίση!

Και αφού οι επιστήμονες κρίνουν ότι αυτό το πείραμα με τους Έλληνες ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καταλήγουν ότι μπορεί πλέον να εφαρμοστεί και στον υπόλοιπο πλανήτη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παγκόσμια ύφεση!

Δείτε το εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=eWFSo8pjzsw&feature=player_embedded

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr