Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Αφυπνίζοντας κάθε καρδιά...


Μέχρι σήμερα έχουν γίνει και γίνονται πολλές προσπάθειες συλλογικής πνευματικής προσπάθειας. Μέσα από συντονισμένες προσευχές, κοινούς οραματισμούς και συνειδητή εστίαση στο Φως, την αγάπη, την ειρήνη και τις ανώτερες αξίες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο εφαρμόζουν την επίγνωση πως το πνεύμα διαμορφώνει την ύλη.

Οι προσπάθειες του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ με τον Στάμο Στίνη, οι προσπάθειες των Συνειδητών Συνδημιουργών, των Lightworkers, η τελετή της Φωτιάς των Μάγια, αλλά και δεκάδων άλλων πνευματικών ομάδων στοχεύουν ακριβώς σε αυτό το στόχο.

Πρόσφατα είδα με έκπληξη πως και ο γνωστός David Icke καλεί σε μια ανάλογη προσπάθεια. με στόχο την αφύπνιση του κόσμου. Στο κείμενο του «Awakening the world – every heart makes a difference» εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας αυτής της απλής αλλά ιδιαίτερα ισχυρής μεθόδους και καλεί όλους να συμμετέχουν.

Ο Icke χαρακτηρίζει την προσπάθεια αυτή που δημοσίευσε στις 8 Ιουλίου ως μια ειρηνική επανάσταση. Μεταφράζω από το κείμενο του:

«Πάντα μου κάνουν την ερώτηση «τι μπορούμε να κάνουμε;».Λοιπόν αυτή το Σαββατοκύριακο ξεκινώ κάτι που έχει φανταστικό δυναμικό και μπορούμε να κάνουμε μαζί δίχως να χρειαστεί ούτε να κουνηθούμε από την καρέκλα μας. Είναι εύκολο, απλό και έχει άπειρες ευεργετικές δυνατότητες για όσους παίρνουν μέρος και πράγματι θα αλλάξει τον κόσμο εάν αρκετοί άνθρωποι συμμετέχουν και αφιερώσουν 20 λεπτά την ημέρα. Όσο περισσότερο το κάνουμε αυτό τόσο καλύτερα όμως ζητώ τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα για το «Αφυπνίζοντας τον κόσμο – Κάθε καρδιά κάνει τη διαφορά».

Έχουμε τη δύναμη, περισσότερο από δύναμη, να κατεβάσουμε τους τοίχους της φυλακής δονήσεων εάν κατανοούμε τα βασικά σχετικά με το πώς όλα αυτά λειτουργούν. Το σύστημα Ελέγχου δεν έχει δομηθεί τυχαία έτσι ώστε να δημιουργεί ενέργεια ασύμβατη με την καρδιά και χαμηλής συχνότητας σκέψεις και συναισθήματα όπως αυτά του φόβου, του άγχους, του θυμού, της απογοήτευσης και της κατάθλιψης. Αυτό έγινε για να κρατά την ανθρωπότητα σε ένα στάτους χαμηλής συχνότητας που γεννά την ενέργεια που εκείνοι θέλουν, που σκλαβώνει ανθρώπους στην αδιαφορία του κλειστού μυαλού και … εδώ είναι το μεγαλύτερο … προβάλει μια σταθερή βάση από ασύμβατες και χαοτικές χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικές ενέργειες στην ατμόσφαιρα της Γης.

Το HAARP και οι τεχνολογίες επικοινωνίας που δρουν με ακτινοβολία χρησιμοποιούνται επίσης για να εμποδίσουν ακόμη περισσότερο και να επιφέρουν ανισορροπία στην αντήχηση αυτής της θάλασσας ενέργειας και ακολούθως να χειραγωγήσουν τα ψάρια –ανθρώπους- εγκλωβίζοντας τους σε αυτά τα χαμηλής συχνότητας δυναμικά. Αυτό δημιουργεί μια ανταπόκριση καθώς οι άνθρωποι επηρεάζονται από την ενεργειακή θάλασσα και εγκλωβίζονται σε ασύμβατα πεδία και έτσι θρέφουν με τη σειρά τους αυτές τις δομές ενδυναμώνοντας περισσότερο αυτή την αρνητική επίδραση. Πρέπει να σπάσουμε αυτό το κύκλωμα και να μεταμορφώσουμε το ατομικό και συλλογικό πεδίο ενέργειας από την ασυμβατότητα πάνω στην οποία στηρίζεται το Σύστημα Ελέγχου στην συμβατότητα και αρμονία που θα μας ελευθερώσει ατομικά και συλλογικά. Μπορούμε να εκδηλώσουμε ενεργειακή αρμονία από το χειραγωγούμενο χάος. Θα το κάνουμε αυτό εάν αρκετοί άνθρωποι συμμετέχουν στο «Αφυπνίζοντας τον Κόσμο – κάθε καρδιά κάνει τη διαφορά. (Εδώ βέβαια θα συμπλήρωνα πως το ίδιο ακριβώς κάνουν δεκάδες και εκατοντάδες άνθρωποι που συμμετέχουν σε αντίστοιχες προσπάθειες, δεν είναι η μοναδική αυτή του Icke όμως ποιος ξέρει, ίσως το γεγονός πως είναι δημοφιλής και γνωστός να βοηθήσει στο να συγκεντρωθούν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι- η λεγόμενη κρίσιμη μάζα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την πνευματικότητα είναι εδώ και χρόνια στραμμένοι σε ανάλογες προσπάθειες. Ευχής έργο θα ήταν να βλέπαμε και ανθρώπους από το άλλους χώρους αφύπνισης –ακόμη και τους λεγόμενους «συνωμοσιολόγους»- να προστίθενται στην κίνηση ενότητας… αρκεί βέβαια να κατανοούμε πως δεν πολεμάμε το «έξω» από εμάς, αλλά πως το μετουσιώνουμε…)

Θέλουμε εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμύρια (ανθρώπους) και περισσότερους.

Οι άνθρωποι θα έμεναν έκπληκτοι εάν γνώριζαν την επίδραση που ασκούν πάνω στο ενεργειακό πεδίο της Γης λεπτό προς λεπτό. Η τεχνολογία μπορεί πλέον να μετρά αυτές τις μεγάλες εξάρσεις που συμβαίνουν στην ενεργειακή κατάσταση της Γης όταν υπάρχει μια παγκόσμια αντίδραση σε κάτι όπως π.χ. στο γεγονός της 11ης Σεπτεμβρίου. Προφανώς ο φόβος και τα συναισθήματα που προκάλεσαν τα χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου ταίριαζαν στους στόχους των συνωμοτών, όμως μπορούμε να έχουμε μια τεράστια επίδραση στο να ανοίξουμε το ενεργειακό πεδίο της Γης στην αγάπη, την ειρήνη και την αρμονία κατεβάζοντας τον οίκο από τραπουλόχαρτα που στηρίζεται ακριβώς στην ανισορροπία για να επιβιώσει.

Υπάρχει ένας νέος τομέας στην ιστοσελίδα, Awakening the World – Every Heart Makes A Difference, η οποία δίνει την ευκαιρία να ενωθούν καρδιές και μυαλά για να στείλουν αγάπη, ειρήνη και αρμονία (συμβατή ενέργεια) στο συλλογικό πεδίο, καθημερινά στις 9.30pm ώρα Αγγλίας ξεκινώντας από σήμερα. Καθημερινά θα δημοσιεύουμε μια εικόνα η οποία θα βοηθά αυτή την εστίαση. Μπορεί να είναι μια εικόνα της Γης, των ωκεανών, της Τρίπολης ή ενός ατόμου που χρειάζεται θεραπεία και αρμονία καθώς το κακό και το χάος επιτίθενται.

Επίσης ενθαρρύνω τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε κάθε πόλη, χωριό και κοινότητα να κάνουν ένα βήμα μπροστά ως διοργανωτές ομάδων που θα συγκεντρώνουν ανθρώπους που έχουν τη θέληση να συνευρίσκονται τακτικά και να ενώνουν τα ενεργειακά τους πεδία εκπέμποντας αγάπη, ειρήνη και αρμονία στην ατμόσφαιρα. Όσο περισσότεροι συγκεντρώνονται τόσο το καλύτερο. Επίσης χρειαζόμαστε μαζικές συγκεντρώσεις που θα διοργανώνονται στους λεγόμενους «ιερούς τόπους», οι οποίοι θεωρούνται «ιεροί» επειδή βρίσκονται πάνω σε σημεία μεγάλων ενεργειακών δινών (vortex) από όπου η επίδραση σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι πολύ μεγαλύτερη. Στη σελίδα Davidicke.com έχουμε πλέον μία κατηγορία forum ειδικά για να επικοινωνούν οι άνθρωποι και να οργανώνουν τέτοιες ομάδες και συγκεντρώσεις, για τις οποίες πραγματικά δε χρειάζονται τίποτε περισσότερο από τον ορισμό χρόνου και τόπου.

(Εδώ οι φίλοι του Τοξότη και οι Συνειδητοί Συνδημιουργοί πιθανόν να αναγνωρίζουν την αντίστοιχη προσπάθεια της ομάδας «Ελλάδα-Γη» που λειτουργεί εδώ και δέκα περίπου μήνες…)

Επίσης θα ήθελα να κάνω μία έκκληση σε όλους αυτούς που αυξανόμενα βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για όλα όσα συμβαίνουν. Είναι καλό που οι άνθρωποι απαιτούν να ακουστεί η φωνή τους, όμως πρέπει να είμαστε σοφοί εκεί στους δρόμους. Εάν οι διαμαρτυρίες γίνονται με θυμό, βία και εχθρότητα τότε κάνουν αυτό ακριβώς που επιθυμούν οι χειραγωγοί – παράγουν ακόμη περισσότερη ενέργεια από αυτή που τους στηρίζει. Φανταστείτε τη δύναμη που θα έχει η αντικατάσταση των διαδηλώσεων θυμού με καθιστικές διαμαρτυρίες σιωπηλής εστίασης όπου χιλιάδες άνθρωποι ενώνουν τις καρδιές τους και εκπέμπουν προς τα έξω ενέργεια αγάπης και ειρήνης, η οποία έχει μετρηθεί πως είναι 5000 φορές πιο ισχυρή από την οργή και τις εκδηλώσεις δυσανασχέτησης. Αντί να εκσφενδονίζονται σλόγκαν ή να βρίζουμε τις αρχές και την αστυνομία εμείς απλά θα καθόμαστε σε μεγάλους αριθμούς και σιωπηλά θα εστιάζουμε στην καρδιά για να στείλουμε αγάπη, ειρήνη και αρμονία. Η επίδραση θα είναι καταπληκτική.”

Ο David Icke πολύ σοφά τονίζει στην τελευταία αυτή παράγραφο όσα και εμείς υπογραμμίζαμε σχετικά με τους «αγανακτισμένους», αλλά και την πνευματική δράση των ομάδων που επιτελούσαν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εκείνων ακριβώς αυτή την εργασία καρδιάς, στέλνοντας κύματα ειρήνης, αγάπης και αρμονίας από όλη την Ελλάδα, ειδικά στα μεγάλα κέντρα όπου συγκεντρώνοντας οι «αγανακτισμένοι» και οι δυνάμεις του κράτους…

Κλείνοντας την επιστολή του αυτή ο Icke υπόσχεται πως θα αναφερθεί σύντομα στην ειδική λειτουργία της καρδιάς, εξηγώντας πως αυτή είναι το κέντρο όλων: της συνείδησης της υγείας, της συναισθηματικής ισορροπίας κ.α. κάνοντας κατανοητό γιατί το Σύστημα Ελέγχου στοχεύει σταθερά στο να χτυπά την καρδιά. Και εδώ θαρρώ θα θυμάστε πως σε παλαιότερα κείμενα είχαμε αναφέρει πως η καρδιά είναι η ισχυρότερη γεννήτρια ενέργειας του ανθρώπου…

Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως ετούτες οι προσπάθειες εφαρμόζουν όλες τους τις ίδιες γνωστές αρχές που εν μέρει έχουν αποτελέσει αντικείμενο επιστημονικής μελέτης και που έχουν αποδείξει πως το πνεύμα διαμορφώνει την ύλη και την πραγματικότητα μας. Ωστόσο δεν λείπει και το αντίπαλο δέος: όλοι εκείνοι που παρασυρμένοι από την υλιστική πλευρά της ζωής θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις ίδιες αρχές για να «μαγνητίσουν» πλούτο, φήμη και δόξα… ή να κάνουν ασήμαντες λόγου «παραγγελίες» στο σύμπαν… Ας είμαστε σε εγρήγορση λοιπόν κι ας έχουμε τη σύνεση να μην σπαταλούμε την πνευματική μας ενέργεια για εγωιστικούς και ευτελείς στόχους. Η αφθονία υπάρχει γύρω μας και οι «νόρμες» του πλούτου είναι απλά μια ακόμη παγίδα του συστήματος ελέγχου…

Πηγή: http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/07/blog-post_17.html#ixzz1SMqP4wbV