Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σε γνώση των πολιτικών μας εδώ και χρόνια, τα σημερινά τεκταινόμενα...



Όταν η κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) παρέδιδε τα...κλειδιά της Προεδρίας της Δημοκρατίας στον Κάρολο Παπούλια, μιλούσε ευθέως για μειωμένη εθνική κυριαρχία, για περιορισμό των συνόρων μας, για μεταβολή των δικαιωμάτων του ανθρώπου, για εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, ακόμη και για την Δημοκρατία που "θα δοκιμασθεί από νέες μορφές διακυβέρνησης" Ιδού τι έλεγε τότε η κ. Μπενάκη:
"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις : Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης".
Η κ. Μπενάκη δηλαδή γνώριζε πολλά για το τι μαγειρευόταν σε βάρος της Ελλάδος και αυτά τα είπε δημοσίως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν έβγαλε άχνα! Σκοπίμως λοιπόν απέκρυψαν αμφότεροι τα σχέδια που εξυφαίνονταν σε βάρος της Ελλάδος και του λαού της. Σχέδια που υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια στις μέρες μας και σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Μπενάκη!
Και πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, πριν ακόμη ο Παπανδρέου μας βάλει με το ζόρι υπό οικονομική επιτήρηση, είχε μιλήσει για «μειωμένη εθνική κυριαρχία, λόγω κακού χειρισμού των οικονομικών μας». Η συγκεκριμένη δήλωση – «έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι τις κυριαρχίας μας», προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και όχι μόνον, αλλά ουσιαστικά αποκάλυψε το δόλιο σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος που γινόταν εν γνώσει και τη συνεργεία του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας!
Σχετικά εδώ:
http://hellenic-spirit.blogspot.com/2008/02/blog-post_2669.html

http://kostasxan.blogspot.com/