Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Προστάτες των "νταβατζήδων"...


Το σύγχρονο γαλατικό χωριό, η Κερατέα, αντιστέκεται και δείχνει στη χούντα του ΠΑΣΟΚ πως όχι μόνο δεν φοβάται τα ξόανα των ΜΑΤ που πληρώνονται με 30 ευρώ για να χτυπάνε και να τρομοκρατούνε Έλληνες πολίτες, αλλά η κοινωνία των πολιτών της Κερατέας γίνεται δυνατότερη με κάθε χτύπημα, με κάθε απόπειρα τρομοκράτησής της από την κυβέρνηση που παρανομεί εις βάρος Ελλήνων πολιτών, για να εξυπηρετήσει έναν εργολάβο... (καθόλου πρωτότυπο ή κάνω λάθος;)
Έτσι, ημέρες Αργεντινής ζει πλέον η Κερατέα, αφού οι γυναίκες της περιοχής αυτοοργανώθηκαν και μετέχουν ενεργά στον αγώνα. Αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες έχει τυλιχθεί αυτή τη στιγμή (1, 30 μ.μ. Κυριακή 13/2/2011) στις φλόγες.
Οι διώξεις και οι μπούκες σε σπίτια φαίνεται ότι είχαν το αντίθετο αποτέλεσμα, αφού οι κάτοικοι όχι μόνο δεν τρομοκρατήθηκαν αλλά αντίθετα, εξέγειραν κάθε κάτοικο ακόμα και τους πιο σκεπτικιστές.
Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι. Η Κερατέα είναι το πείραμα για την φυσική υποδούλωση των Ελλήνων (μετά την θεωρητική μέσω γραφειοκρατικών μεθόδων και οικονομικής εξαθλίωσης).

Σχόλιο αναγνώστριας:
Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή. Υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι πήραν ασπίδες και κράνη από τα Ματ. Και είναι ακόμα μεσημέρι…Μία διευκρίνηση: Οι γυναίκες τα πήραν στην κράνα γιατί χθες το απόγευμα οι Ματατζήδες δεν τις άφησαν να περάσουν. Και τους μίλησαν ανάλογα και με το υψηλότατο επίπεδό τους. Αυτό των σκουπιδιών που φυλάνε.
http://kostasxan.blogspot.com/
http://olympia.gr/