Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

"Ο χώρος, η αόρατη ενέργεια που συγκρατεί την ύλη"


Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χώρος καθαρός, "κενός" χώρος που να μην περιέχει τίποτε. Όλα είναι κάτι. Ακόμα και ο πιο κενός χώρος είναι γεμάτος με ατμούς που είναι τόσο αραιοί, τόσο εκτεταμένοι σε απεριόριστες περιοχές, ώστε μοιάζουν σαν να μην υπάρχουν. Έπειτα, όταν φύγουν οι ατμοί, υπάρχει ενέργεια. Καθαρή ενέργεια. Αυτή εκδηλώνεται ως δόνηση. Ταλαντώσεις. Κινήσεις του Παντός σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Η αόρατη "ενέργεια" είναι ο "χώρος" που "συγκρατεί την ύλη".
Αυτό που τώρα αποκαλείτε ύλη είναι κυρίως "κενός χώρος". Όλα τα "στερεά" αντικείμενα είναι 2% στερεά "ύλη" και 98% "αέρας"! Ο χώρος ανάμεσα στα πιο μικροσκοπικά σωματίδια της ύλης σε όλα τα αντικείμενα είναι τεράστιος. Είναι κάτι σαν την απόσταση μεταξύ των ουρανίων σωμάτων στο νυχτερινό ουρανό. Κι όμως αποκαλείτε αυτά τα αντικείμενα "στερεά".
"Συζήτηση με το Θεό", βιβλίο 2
Neale Donald Walsch

Αποκαλυπτική ομιλία του Τζων Κέννεντι λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του


"Κυρίες και Κύριοι,
Η λέξη "μυστικότητα" είναι αποκρουστική σε μια ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία και είμαστε ως άνθρωποι για λόγους κληρονομικούς και ιστορικούς, αντίθετοι στις «μυστικές κοινωνίες» στους «μυστικούς σκοπούς» και στις «μυστικές δραστηριότητες». Έχουμε απέναντί μας παντού σε ολόκληρο τον κόσμο μια μονολιθική και αδίστακτη δράση η οποία στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε μυστικά μέσα για την επέκταση της επιρροής της, στη διάβρωση αντί στην άμεση εισδοχή, στην ανατροπή αντί των ελεύθερων εκλογών, στον εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής. Είναι ένα σύστημα που έχει επιστρατευμένους πολλούς ανθρώπινους και υλικούς πόρους στην οικοδόμηση ενός στενά πλεγμένου και πολύ αποτελεσματικού μηχανισμού που αξιοποιεί συνδυασμό προσόντων από πηγές στρατιωτικές, διπλωματικές, διανοούμενων, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές. Οι ενέργειες αυτού του συστήματος είναι κρυφές, δεν δημοσιεύονται, τα λάθη του θάβονται και δεν αποτελούν είδηση στα ΜΜΕ. Αυτοί που διαφωνούν «σωπαίνουν» δεν προβάλλονται. Καμία σχετική δαπάνη δεν εξετάζεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται. Ήταν ακριβώς για την αποτροπή τέτοιων δράσεων που ο Αθηναίος νομοθέτης Σόλων εξέδωσε διάταγμα που χαρακτήριζε ως εγκληματική την αποχή του πολίτη από τα κοινά. Ζητώ τη βοήθειά σας στην εκπλήρωση ενός γιγάντιου σκοπού, αυτού της ενημέρωσης και θέσης σε επιφυλακή του αμερικανικού λαού. Πιστεύοντας πως με τη βοήθειά σας, ο άνθρωπος θα συνεχίσει να είναι αυτό με το οποίο γεννήθηκε, ελεύθερος και ανεξάρτητος".
John F. Kennedy
http://www.youtube.com/watch?v=BCIfoau91jM&feature=player_embedded
(απόδοση στη νεοελληνική από andreas)