Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Τους δόθηκε εντολή να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις...


1. Μετά το παπούτσι που δεν βρήκε τον στόχο του στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, και νέα δείγματα ..."αγάπης" του κόσμου εισπράττουν τα κυβερνητικά ..."συντρόφια".Κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του στην πλατεία Αριστοτέλους όπου από το πρωί ο κόσμος γιουχάρει άγρια όποιον υπουργό ή υφυπουργό βλέπει. Συγκεκριμένα στις 9. 30 το πρωί ο Σκανδαλίδης βγήκε από το ξενοδοχείο Ηλέκτρα στην Αριστοτέλους και την ώρα που έμπαινε στο πολυτελές αυτοκίνητο του - μάρκας Lexus παρακαλώ - (όμοιο με αυτό της Παπαρήγα - οποία σύμπτωσις!), τον πλησίασαν απειλητικά δύο ταξιτζήδες από την παρακείμενη πιάτσα και άρχισαν να φωνάζουν: "Αρχιλαμόγια, σηκωθείτε και φύγετε από την πόλη μας". Περιττό να ειπωθεί ότι ο οδηγός του πάτησε αμέσως γκάζι και εξαφανίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Σαχινίδης βγήκε από το ξενοδοχείο και πήγε να πιεί καφέ αλλά κάποιος από τους Θεσσαλονικείς τον πήρε χαμπάρι και φώναξε: "Απάνω του, είναι ο υφυπουργός Οικονομικών". Επακολούθησε μεγάλη ένταση και ο φουκαράς ο Σαχινίδης φυγαδεύτηκε. Το ρεπορτάζ λέει ότι τη σκηνή παρακολουθούσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος που καθόταν μαζί με συνδικαλιστές σε παρακείμενο καφέ και λούφαξε στην καρέκλα του για να μην τον πάρουν χαμπάρι. Χειρότερη ήταν η ..."τύχη" του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνου Μίχαλου.
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος μετέβαινε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να συμμετάσχει στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, όταν άγνωστοι, που αποσπάστηκαν από το μπλοκ των διαδηλωτών, τον προπηλάκισαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κοντάρια σημαίας. Η αστυνομία, προκειμένου να τους απομακρύνει, έκανε χρήση κροτίδων κρότου-λάμψης.
http://gianniotis.blogspot.com

2. Τους δόθηκε εντολή να μην κυκλοφορούν έξω τα βράδια για να μην προκαλούν και για να αποφευχθούν τα ... απρόοπτα!
Από χθες η εντολή που διαβιβάστηκε σε όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς, οι οποίοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, ήταν να μην κυκλοφορήσουν έξω το βράδυ της Παρασκευής αλλά να... μείνουν για φαγητό και ξεκούραση μέσα στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς" όπου έχουν καταλύσει. Η εντολή δόθηκε για να αποτραπούν δυσμενείς εντυπώσεις, ότι πήγαν να διασκεδάσουν ή να φάνε σε ακριβά εστιατόρια κλπ, αλλά για να μην δοθούν αφορμές για τυχόν αποδοκιμασίες.
Press-gr