Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

WWF: Οι αυτόκλητοι "προστάτες" της φύσης...


Όλοι θα έχετε ακούσει να μιλάνε για την WWF με τα καλύτερα λόγια και ότι οπωσδήποτε μπορείτε να εμπιστεύεστε. Οργάνωση γεμάτη ανθρώπους χαμογελαστούς, προθυμότατους, που θέτουν υπό την προστασία τους την κηδεμονία των ζώων και την προστασία της φύσης. Οργάνωση «παράδειγμα» που πρέπει να υποστηρίζεται ηθικά και οικονομικά.
Κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ κι ευχαρίστως κατέθετα τον οβολό μου, μέχρι που ενημερώθηκα επαρκέστερα.
Σύμφωνα με τον John Philippson καθηγητή της Οξφόρδης σε μια αναφορά του (1989): WWF, Οργάνωση που από το 1961 (έτος ίδρυσής της) έχει ήδη θησαυρίσει από τις δωρεές ανθρώπων παγκοσμίως.
Πως γεννήθηκε όμως η WWF; Από την ομάδα Bildeberg ( μητέρα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης) μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο (σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας).
Ναι τον ίδιο Φίλιππο που οργανώνει κυνήγια κατακρεούργησης αλεπούδων, για διασκέδαση.
Μερικούς μήνες πριν από την ίδρυση της WWF, o Phillipson συμμετείχε μαζί με τη βασίλισσα σε βασιλική περιοδεία στην Ινδία. Το πρόγραμμα εκείνης της περιοδείας προέβλεπε και κυνήγι τίγρης. Κατσίκες δεμένες σε δέντρο που η οσμή τους έλκυε μια τίγρη με σκοπό μόνο και μόνο να την σκοτώσει ο « περιβαλλοντολόγος» Φίλιππος.
Όταν αυτή η ιστορία πήρε δημοσιότητα και η φωτογραφία του Φίλιππου με το πόδι ακουμπισμένο πάνω στο άψυχο πτώμα της τίγρης εμφανίστηκε στις εφημερίδες, η απήχηση ήταν πολύ μεγάλη.
Στην ίδια περιοδεία, κατά την διάρκεια άλλου κυνηγιού μαζί με τον Alex Douglas Hume, ο συντηρητικός πρωθυπουργός, πρόεδρος της ομάδας Bilderberg. Ο Ian MacPhail, ο πρώτος διευθυντής της WWF international, δήλωσε τότε σε ένα τηλεοπτικό συνεργείο ότι ένας θυλυκός ελέφαντας και το μικρός της ήταν «στοχοθετημένα». Ο Φίλιππος πυροβόλησε την μητέρα και το μικρό το έσκασε πανικοβλημένο.
Ο MacPhail ανέφερε ότι βοήθησε στην συγκάλυψη αυτού του περιστατικού, λόγω του ότι η WWF, βρισκόταν υπό …..ίδρυση . Σύντομα όμως άλλαξε γνώμη: « Με σφιγμένη καρδιά δηλώνω ότι έκανα λάθος. Ο Ρινόκερος, ο Ελέφαντας και το Πάντα έχασαν πια το καράβι και η νέα Κιβωτός του Νώε έφυγε χωρίς αυτά.»
H WWF δημιουργήθηκε για σκοπούς τελείως διαφορετικούς από αυτούς της προστασίας και κηδεμονίας των ζώων.
Είναι ένα όργανο με το οποίο ελέγχονται οι προστατευόμενες φυσικές περιοχές της Αφρικής και όπου αλλού, στις οποίες ομάδες τρομοκρατών και μισθοφόρων μπορούν να συνευρεθούν, να εκπαιδευτούν και να ξεπεραστούν τα διάφορα όρια προκαλώντας γενοκτονίες σε χώρες, όπως η Ruanda και το Burundi.
H WWF συντονίζει και χρηματοδοτεί την συστηματική σφαγή των ανθρώπων και ζώων. Συνεχίζει βέβαια να πλουτίζει από το παράνομο εμπόριο ελεφαντοστού, αντί να το σταματήσει.
Το δυστύχημα είναι ότι πολλές από αυτές τις πρωτοβουλίες «χρηματοδοντούνται» από δωρεές ανθρώπων που αφελώς νομίζουν ότι βοηθάνε τα ζώα.
Διαβάζοντας όλα αυτά φυσικά με τίποτα δεν θα έβαζα σε αμφιβολία την καλή πίστη των εκατοντάδων χιλιάδων εθελοντών της WWF, οι οποίοι αγαπούν πραγματικά τα ζώα και τα συμφέροντά τους είναι στην καρδιά. Αμφιβάλω όμως πια για την καλή πίστη των ισχυρών, τα απώτερα σχέδια των επιχειρήσεων, ενώσεων, κρατών, ΜΜΕ, γιατί δυστυχώς ελέγχονται πλήρως από τον Θεό του χρήματος.
Κι αναρωτιέμαι πως γίνεται να δημιουργώ μια Οργάνωση για την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων και συγχρόνως να σκοτώνω ένα ζώο μπροστά στο μικρό της και να χρηματοδοτώ πολιτοφυλακές που σπέρνουν τον όλεθρο στις φτωχότερες περιοχές της Αφρικής.
το κείμενο είναι ελεύθερη απόδοση του
Πλανεμένος
Από: http://informazionetrasparente.blogspot.com/2010/02/wwf-linganno-genocidi-africani-e.html