Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Όλοι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην παλιά Βουλή, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη στις 15:00 μ.μ.


Διαβάζω στο “in.gr” :
"Ένα 16χρονο κορίτσι θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του, η οποία δήλωσε ότι θέλησε έτσι να «ξεπλύνει την τιμή» της, επειδή υποψιαζόταν ότι η άτυχη έφηβη διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άνδρες, μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή. Το φοβερό αυτό έγκλημα διαπράχθηκε στην Κάχτα, ένα χωριό κοντά στη Μαλάτια της νοτιοανατολικής Τουρκίας, περιοχής όπου πλειοψηφεί ο κουρδικός πληθυσμός. «Η Μεντίν Μεμί βρέθηκε καθιστή σε μία τάφρο βάθους δύο μέτρων και οι αναλύσεις αποκάλυψαν χώμα μέσα στους πνεύμονες και το στομάχι της, κάτι που σημαίνει ότι θάφτηκε ζωντανή» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή ένας ιατροδικαστής, το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται. «Η κοπέλα βρέθηκε με δεμένα χέρια και τη στιγμή αυτού του μακάβριου εγκλήματος ήταν ζωντανή και είχε τις αισθήσεις της» πρόσθεσε ο ιατροδικαστής. Το πτώμα της άτυχης νέας βρέθηκε στον κήπο του οικογενειακού σπιτιού τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού επί ένα μήνα και πλέον ήταν αγνοούμενη. Ο πατέρας και ο παππούς του θύματος συνελήφθησαν, αλλά δεν έχουν μιλήσει, διευκρινίζει το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Η κοπέλα είχε παραπονεθεί στην αστυνομία, δύο μήνες πριν την εξαφάνισή της, ότι ο παππούς της την χτυπούσε επειδή μιλούσε με αγόρια. Η τουρκική κυβέρνηση και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις εντείνουν τις προσπάθειές τους τα τελευταία χρόνια να σταματήσουν τα εγκλήματα τιμής, που κάθε χρόνο στοιχίζουν τη ζωή πολλών ανθρώπων.
Οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης δείχνουν ωστόσο ότι το ξέπλυμα της τιμής με αίμα χαίρει ακόμα ευρείας ανοχής στην τουρκική κοινωνία. Υπό την πίεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μεταρρυθμίσεις η Τουρκία έχει αυξήσει τις ποινές για τα εγκλήματα τιμής που σήμερα μπορούν να επισύρουν και ισόβια κάθειρξη".
Αυτή την Τουρκία επιδιώκουν να φορτώσουν στο μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι εντολοδόχοι ηγέτες της; Θα μεταφέρουν και τα λαμπρά ήθη και έθιμά τους επίσης; Αυτούς υποδεχόμαστε στη χώρα μας ανεξέλεγκτα και με περισσή συμπόνοια τους αποδίδουμε την ελληνική ιθαγένεια, ώστε μεθαύριο να αποτελούν την πλειοψηφία στον τόπο;

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 15:00 μ.μ. να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.