Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Η αντίσταση στο σύστημα οργανώνεται από το ίδιο το σύστημα


Το τρομοκρατικό παιχνίδι και η κατανάλωση του τρόμο-θεάματος. Η συνταγή είναι παλιά και πετυχημένη: «Άρτος και θεάματα»! Σήμερα ο «άρτος» έχει εκλείψει και έμειναν μόνο τα «θεάματα»… Και το πλέον καταλυτικά αποτελεσματικό είναι το τρόμο-θέαμα. Γι’ αυτό καταναλώνεται με τέτοια υστερία, με τέτοιο αγοραίο ολοκληρωτισμό και με τέτοια γιγάντια εμπορευματική ποικιλία από όλους τους μηχανισμούς του καθεστώτος. Οι πάντες παίζουν μανιασμένα πάνω στην στημένη απάτη του τρομοκρατικού ιππόδρομου. Τα άλογα είναι πολλά: Η αστυνομία, οι κουκουλοφόροι, οι συνωμοτικές τρομοκρατικές ομάδες, οι ποικίλοι «αριστεροί» επιδοτούμενοι, οι δήθεν «αναρχοαυτόνομοι», ένα πολυδαίδαλο «κύκλωμα» οργανωμένης και καθοδηγούμενης νεανικής αθλιότητας, καθώς και ποικίλων κοινωνικών κατακαθιών, εγχώριων και αλλοδαπών. Τα ηνία όλου αυτού του παιχνιδιού τα κρατάνε οι υπερεθνικές μυστικές υπηρεσίες και οι πλανητικοί σπόνσορες του τρόμο-θεάματος. Το κράτος, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, τα κόμματα και τα εγχώρια παραρτήματα των διεθνών σποσνσόρων και υπηρεσιών, τύπου indymedia, κινούνται με βάση τη σκηνοθετική γραμμή των μεγάλων παραγωγών του Χόλιγουντ… Μόνο οι δραματικά αφελείς δεν μπορούν να αντιληφτούν το τερατώδες καταναλωτικό παιχνίδι που παίζεται με την τρομοκρατία. Θα επιχειρήσουμε να συνθέσουμε τηλεγραφικά την επικαιρότητα:
Ζήτημα 1ον
Ζούμε ένα κλίμα ολοκληρωτικού, υστερικού, καθεστωτικού παραληρήματος γύρω από την περσινή δολοφονία του μικρού Αλέξη. Κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ και όλο το κακό συναπάντημα πλιατσικολογούν και εμπορεύονται ξεδιάντροπα το γεγονός: Ζούμε μια αφηνιασμένη πολιτική κερδοσκοπία της δολοφονίας. Ο Αλέξανδρος, ούτε λίγο ούτε πολύ έχει ανακηρυχθεί σε «εθνικό ήρωα» και «αγωνιστικό σύμβουλό» και η επέτειος του θανάτου του σε «ιστορική μνήμη» ανώτερη ακόμα και από αυτή του Πολυτεχνείου! ΕΔΩ πλέον σύσσωμο το καθεστώς, με την κυβέρνηση και τους νεοταξικούς «αριστερούς» στην πρώτη γραμμή, παρέχουν απλόχερα στην προβοκάτσια των «δεκεμβριανών» το ιστορικό της «σύμβολο»!!!Αφού, λοιπόν, η κυβέρνηση και σύσσωμα τα καθεστωτικά κόμματα και ΜΜΕ ανυψώνουν την προβοκάτσια σε «εξέγερση» (!) και τον δολοφονημένο νεαρό σε «σύμβολο μνήμης», μετά ωρύονται για «τάξη και νομιμότητα»! Απροκάλυπτη δολιότητα και αποτρόπαια υποκρισία…Όταν δικαιώνεις την «εξέγερση» των κουκουλοφόρων και το «σύμβολο» αυτής της «εξέγερσης», ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ προτρέπεις σε νέες τέτοιου είδους «εξεγέρσεις». Και ποιοι είναι αυτοί που ιδεολογικά και πολιτικά προτρέπουν σε κουκουλοφορίες; Το ίδιο το καθεστώς! Και μόνο αυτό αποκαλύπτει την πελώρια και αυθάδη απάτη: Οι δυνάμεις του σκότους και των δημίων της νεολαίας και των λαών να δικαιώνουν τα «δεκεμβριανά», να προλειαίνουν ιδεολογικά το έδαφος για νέα «δεκεμβριανά», να σηματοδοτούν πολιτικά την κουκουλοφόρικη πυρομανία και από την άλλη να καμώνονται ότι θα «πατάξουν» την κουκουλοφορία…
Ζήτημα 2ον
Φυσικά μετά από αυτή τη δακρύβρεχτη εμπορευματοποίηση της δολοφονίας και την αφηνιασμένη ηρωποίηση του δολοφονηθέντος, εξαφανίζεται παντελώς η πολιτική ουσία: Η προβοκάτσια που στήθηκε πέρυσι τον Δεκέμβρη, πατώντας πάνω στις εξεγερμένες διαθέσεις της νεολαίας και «δολοφονώντας» αυτές τις διαθέσεις. Γιατί, μόνο οι ηλίθιοι ή οι κομματικοί κερδοσκόποι, καθώς και οι «εγκάθετοι» του καθεστώτος δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι τα «Δεκεμβριανά» ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπλόκαραν και προβόκαραν τη μαζική εκδήλωση των εξεγερμένων διαθέσεων της νεολαίας σε ένα μαζικό και οργανωμένο ΚΙΝΗΜΑ… Γι’ αυτό παρακάμπτουν παντελώς το επεισόδιο της δολοφονίας: Ένα επεισόδιο που δεν έλαβε χώρα σε ΚΑΜΙΑ σύγκρουση μεταξύ «εξεγερμένων» και «μπάτσων», επεισόδιο που δεν εντάσσεται σε καμία πολιτική λογική, παρά μόνο στην λογική της προβοκάτσιας. Γιατί αυτά περί αιμοβόρων «προσωπικών ενστίκτων» του «μπάτσου» είναι παραμύθια για μωρά παιδιά. Το επεισόδιο αυτό ήταν «στημένο» για να γίνει πάση θυσία και με οποιοδήποτε θύμα, γι’ αυτό έχει μείνει στο σκοτάδι η βαθύτερη διερεύνησή του και η βαθύτερη πολιτική του διάσταση. Επικαλύπτονται όλα αυτά με το απλουστευτικό τέχνασμα-ιδεολόγημα που θέλουν να περάσουν: «Οι μπάτσοι είναι κτήνη και δολοφόνοι»!
Ζήτημα 3ον
Και η θεατρική παράσταση κορυφώνεται με τη σκηνή των «κλεφτών και αστυνόμων»! Από τη μια η Αθήνα αστυνομοκρατείται από άκρη σε άκρη. Από την άλλη ο ανταρτοπόλεμος των κουκουλοφόρων. Από τη μια οι αστυνομικοί έφοδοι, οι «αποκαλύψεις» γιαφκών και «υλικών» καθώς και ποικίλες συλλήψεις: Αύριο θα είναι όλοι έξω, εκτός και αν στηθεί και καμία νέα θεατρική δίκη για να εμφανίσει ο Χρυσοχοίδης νέες «επιτυχίες», σαν και αυτές της «17Ν» και του ΕΛΑ!!! Από την άλλη καλέσματα για κουκουλοφόρικες επιθέσεις… Η τρομο-λαγνεία και το τρόμο-θέαμα κατακλύζουν πλέον σαν νεροποντή τα πάντα. Όλοι είναι καθηλωμένοι να δουν την έκβαση αυτού του «πολέμου» μεταξύ της αστυνομίας και των κουκουλοφόρων: Του σκηνοθετημένου «πολέμου» για τις ανάγκες των τηλεκαταναλωτών, αλλά και για τα πολιτικούς σχεδιασμούς του διεθνούς κράτους και παρακράτους… Αν όλα αυτά δεν ήταν μια θεατρική παράσταση και ένα τελετουργικό πολιτικό παιχνίδι που παίζεται για την καθυπόταξη της ελληνικής κοινωνίας και την προώθηση των νέων συμφορών που έχουν σχεδιάσει οι «προστάτες» μας, θα κτυπιόντουσαν οι κουκουλοφόροι ακαριαία: ιδεολογικά, πολιτικά και πρακτικά. Καμία κινητοποίηση δεν μπορεί να γίνει χωρίς οργανωμένο δίκτυο και επιτελείς. Τα δίκτυα αυτά είναι ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΑ, καθώς και οι «επιτελείς». Αυτά μένουν στο απυρόβλητο. Απλώς ψευτο-εξαρθρώνονται κάποια περιφερειακά για τα μάτια του κόσμου: σαν και αυτό των προβοκατόρων του Κερατσινίου με την πλαστογραφία «Ρεσάλτο». Τα μεγάλα και κεντρικά ΔΙΚΤΥΑ μένουν στο απυρόβλητο. Στο απυρόβλητο μένει και το indymedia, ο κεντρικός ιδεολογικός και πολιτικός καθοδηγητής! Στο απυρόβλητο μένουν οι ποικίλες επιδοτούμενες σέχτες που καλούν σε «εξεγέρσεις» και «πολέμους», σε «αντιρατσιστικές» εκστρατείες… Στο απυρόβλητο μένει ολόκληρο το ΚΑΘΕΣΤΩΣ, με αιχμή τα ΜΜΕ που εκκολάπτουν, υποδαυλίζουν και καθοδηγούν τις «αντικαθεστωτικές» (!) πρακτικές. Και μένουν στο απυρόβλητο ακριβώς γιατί είναι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που οργανώνει και σκηνοθετεί την «επανάσταση» εναντίον του εαυτού του! Και ο Χρυσοχοϊδης, ο δοκιμασμένος εκτελεστής της προβοκάτσιας και των τρομο-παραστάσεων… Βρε που φτάσαμε: Την Επανάσταση εναντίον του συστήματος να την κάνει το σύστημα και οι «μπράβοι» του!
Περιοδικό «Ρεσάλτο»
http://deltio11.blogspot.com/
Σχόλιο: Ανεξάρτητα σε ποιο βαθμό συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος στα επιμέρους με τα προεκτεθέντα στο άρθρο, είναι γεγονός ότι αποτελεί «παλιά τους τέχνη κόσκινο» η ομολογουμένως ευφυής στρατηγική που ακολουθούν οι ισχυροί του πλανήτη, ώστε να προλαμβάνουν και αποφεύγουν τις συνέπειες των επιλογών τους που υλοποιούνται σε επιμέρους λαούς και έθνη, από τους εντολοδόχους τους πολιτικούς και μη: Δημιουργούν πρώτοι (όντας οι μόνοι που έχουν γνώση των επιλογών τους) με δικούς τους ανθρώπους ως ηγετικές φυσιογνωμίες, ομάδες και οργανώσεις «αντίστασης» στα εν εξελίξει σχέδιά τους, προκειμένου όλα τα υγιή και δραστήρια άτομα μιας χώρας να συνταχθούν πίσω από αυτούς σαν πυρήνα αντίστασης στα τεκταινόμενα και να μην είναι γνήσια αυτοκινούμενοι και ανατρεπτικοί, αλλά ελεγχόμενοι και ως προς τις ενέργειές τους και ως προς την έκφραση της βούλησής τους. Εξυπακούεται ότι συνήθως αυτοί είναι και οι πρώτοι που θυσιάζονται σε τυχόν «αποκαλύψεις» των αρχών ασφαλείας της όποιας χώρας γύρω από τη δράση τους. Αρκετά τα παραδείγματα από το παρελθόν και το παρόν του κόσμου μας:
1) Η οργάνωση «ερυθρές ταξιαρχίες» δήθεν αριστερής προέλευσης στην Ιταλία, συλλαμβάνουν και τελικά δολοφονούν τον συντηρητικό πρωθυπουργό Άλντο Μόρο, αμέσως μόλις αυτός έρχεται σε συνεννόηση και συμφωνεί την, για πρώτη φορά, συμμετοχή των κομμουνιστών (ισχυρότατου τότε κόμματος της Ιταλίας υπό την ηγεσία του Μπερλίνγκουερ) στην κυβέρνηση της χώρας!
2) Διαπιστώνετε ανάλογα στοιχεία και στην δράση της «επαναστατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη» στην Ελλάδα;
3) Η εμφάνιση από τη δεκαετία του 70 των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων στην Ευρώπη, κατά πολλούς απετέλεσε το ανάχωμα της φυγής και συμπαράταξης του κόσμου με τα «πιο ακραία» και «επικίνδυνα» κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης.
4) Ακόμη και πίσω από τις διεθνείς «οικολογικές οργανώσεις» βρίσκονται άνθρωποι «δικοί τους». Δείτε στοιχεία για την WWF εδώ: http://olympia.gr/2009/03/28/wwf/