Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ο εμβολιασμός για τη "γρίπη των χοίρων" βλάπτει σοβαρά την υγεία!




Στους εμβολιασμένους πιθανόν να ξεσπάσει πανδημία, όπως το 1976 στις Η.Π.Α.
Φανταστείτε κάποιους (ας τους πούμε «ειδικούς»), που θα βρουν ένα τρόπο να μπορούν να σας βομβαρδίζουν καθημερινά και ακόμα και μέσα απ’ το σπίτι σας (τηλεόραση, τύπος κ.ά.). ότι κινδυνεύετε να νοσήσετε από κάποια επικίνδυνη επιδημία που, ήδη πλήττει την ανθρωπότητα (πλύση εγκεφάλου). Ανάμεσά σας υπάρχουν άνθρωποι, που απλά έχουν κάποια συμπτώματα κοινού κρυολογήματος ή κάποιας εποχιακής ίωσης, που εμφανίζονται φυσιολογικά σε κάθε εποχή του έτους.
Οι «ειδικοί», θα σας πουν: «Υπάρχει ανάμεσά μας μία επιδημία, που είχε πλήξει παλαιότερα την ανθρωπότητα και αναμένεται σύντομα να ξεσπάσει πάλι» και θα προσπαθήσουν να σας πείσουν, ότι «απ’ όσους κρυολογούν αρκετοί είναι ήδη βαριά άρρωστοι και κινδυνεύουν θανάσιμα απ’ τον νέο θανατηφόρο ιό»…
Έτσι εφευρίσκεται ο θανατηφόρος ιός, αυτός της γρίπης των χοίρων Α (Η1Ν1) (αν και το παράξενο είναι, ότι ουδείς χοίρος αναφέρεται να έχει νοσήσει απ’ τον εν λόγω ιό!). «…Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου θα πρέπει να εμβολιαστούν άμεσα, όμως θα πρέπει να εμβολιαστούν και οι υπόλοιποι κατά προτεραιότητα». Έτσι σιγά-σιγά έχετε πειστεί για την (ανύπαρκτη) επικείμενη επιδημία, που έχει ήδη ξεσπάσει.
Τα σενάρια τρομοϋστερίας και οι «ειδικοί»
Το σενάριο ξετυλίγεται στη συνέχεια ως εξής: «Ο ιός αυτός μεταλλάχθηκε από τους χοίρους παλαιότερα και πέρασε στους ανθρώπους κάπου στα βάθη της Ασίας, όπου οι συνθήκες υγιεινής ήταν επισφαλείς». Ή και διαφορετικά, ως μία ακόμα σκοτεινή συνομωσία: «Ο ιός ξεπήδησε από κάποιο πειραματικό εργαστήριο και εισέβαλλε απειλητικά στην ανθρωπότητα»… Ή ακόμα, ότι «η μετάδοσή του ήταν ακαριαία από κάποιον Μεξικανό πιλότο που ταξίδεψε στην Χαβάη και συνάντησε κάποιους μολυσμένους Ασιάτες και συναναστράφηκε μαζί τους για εμπορικές συναλλαγές. Όταν γύρισε πίσω στην καρδιά της πόλης του Μεξικού μετέφερε τον θανατηφόρο ιό και εκεί ξεκίνησε η επιδημία»…
Όμως χρειάζονται και περαιτέρω αποδείξεις, αλλά και περισσότερη πλύση εγκεφάλου. Γι’ αυτό υπάρχουν οι «ειδικοί», διαφόρων ακόμα ειδών εντολοδόχοι μεγαλογιατροί, επιδημιολόγοι (μία νέα ειδικότητα, που δημιουργήθηκε πρόσφατα για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων φανταστικών επιδημιών) οι οποίοι πιστοποιούν την νέα πανδημία, οι πολιτικοί (κυρίως οι υπουργοί υγείας όλων των κρατών, μέχρι και οι πρωθυπουργοί - για να είναι πιο πειστικό), οι δημοσιογράφοι, που διασπείρουν τον τρόμο και τον πανικό στις μάζες, τα λοιπά Μ.Μ.Ε. και οι πανικοβλημένες μάζες.
Πρόσφατα ανακοινώθηκε και το κωμικοτραγικό, ότι η νέα γρίπη των χοίρων χτύπησε ανελέητα και τις γαλοπούλες, ενώ ακόμα οι χοίροι επιμένουν να μην έχουν πληγεί! Πραγματικά τα όσα ακούγονται απ’ τους «ειδικούς» για την υπόθεση της νέας γρίπης είναι κωμικοτραγικά. Στις Η.Π.Α. αλλά και στην Ευρώπη προβάλλονται απ’ τις τηλεοράσεις τηλεπαιχνίδια με ειδικούς πανδημικούς τίτλους όπως το «The Colony experiment». Αναμένεται σύντομα και στη χώρα μας με τον τίτλο «Το πείραμα της αποικίας», στο οποίο οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιβιώσουν ύστερα από μία εκτεταμένη ανθρωπιστική καταστροφή μετά απ’ το σαρωτικό πέρασμα πανδημίας κάποιου φονικού ιού.
Επίσης υπάρχουν πληθώρα ντοκιμαντέρ, που βομβαρδίζουν για τις αναμενόμενες επιδημίες και πανδημίες, που έχουν πλήξει (υποτίθεται) ή αναμένεται να πλήξουν την ανθρωπότητα. Τα ντοκιμαντέρ αυτά προβάλλονται και στην χώρα μας. Είναι προφανές, ότι τα εν λόγω τηλεοπτικά shows αποσκοπούν στην ενίσχυση της τρομοπροπαγάνδας και στην επαύξηση των ανθρώπων - θυμάτων - πελατών, που θα συμμετέχουν στους επικείμενους μαζικούς εμβολιασμούς.
Κυκλοφόρησαν και στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες ειδικά διαφημιστικά σποτς με οδηγίες των «ειδικών» για την νέα γρίπη και ειδική τηλεφωνική γραμμή (1135), που θα πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους. Επίσης η Νομαρχία Αθηνών και το Υπουργείο Υγείας δήλωσαν, ότι τα κέντρα μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού είναι ήδη έτοιμα. Μάλιστα λόγω της υποτιθέμενης επίθεσης της νέας γρίπης έχουν αρχίσει και κλείνουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια, το ένα μετά το άλλο! Αυτά, για να γίνει το σενάριο ακόμα πιο πειστικό.
Πρόσφατα σε πρωινή εκπομπή «ειδικός» επώνυμος παιδίατρος συνιστούσε, ότι οι εμβολιασμοί πρέπει να γίνουν σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού και κυρίως στα παιδιά. Σε ερώτηση κάποιας καλεσμένης ηθοποιού «γιατί να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά μαζικά για μία γρίπη που δεν είναι επικίνδυνη» ο «ειδικός» απάντησε: «Επειδή κινδυνεύουμε να μεταδοθεί η νόσος απ’ τα παιδιά στους μεγαλύτερους και να πεθάνουν!…». Σε άλλη ερώτηση για τις παρενέργειες και τους θανάτους των εμβολίων απάντησε: «Θα είναι περισσότερα τα θύματα της γρίπης, παρά τα θύματα απ’ τις παρενέργειες των εμβολίων!…». Ήμαρτον γιατρέ μου, ήμαρτον!
Και το θρίλερ τρόμου συνεχίζεται: «Πρόκειται να νοσήσουν μέχρι και 1 δις άνθρωποι ανά τον πλανήτη και εκατομμύρια απ’ αυτούς να πεθάνουν». Οι μάζες τρέχουν πανικόβλητες στα νοσοκομεία, για να κάνουν τα ειδικά τεστς και να δουν αν έχουν πληγεί απ’ την νέα φονική γρίπη. Εκεί, όσοι βρεθούν θετικοί, θα τους χορηγηθεί η ειδική αντι-ιική αγωγή. Όσοι θεραπευτούν απ’ τον (φανταστικό) φονικό ιό Α (Η1Ν1) (δηλαδή από απλά κρυολογήματα ή από εποχιακά νοσήματα του αναπνευστικού, που απλά βαφτίζονται έτσι) διασπείρουν ταχέως και στους άλλους τρομοκρατημένους τις ειδήσεις για την καλή ιατρική μεταχείριση και θεραπεία, που απόλαυσαν στα νοσοκομεία.
Η πανδημία αυτή είναι και πολύ κολλητική, γι’ αυτό οι «ειδικοί» συνιστούν. «Ν’ αποφεύγετε τους κλειστούς χώρους και να μη συναναστρέφεστε με τους συνανθρώπους σας, διότι ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πολύ μεγάλος». Μάσκες έχουν μοιραστεί σε όσους ανά τον πλανήτη κινδυνεύουν άμεσα να νοσήσουν. Οι πολιτικοί απειλούν να κλείσουν όλα τα σχολεία και το Μετρό, καθώς και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. «Πρέπει να πλένετε καλά και συχνά τα χέρια σας με σαπουνάκι, να μην αγγίζετε σημεία σε δημόσιους χώρους, να μην αγκαλιάζεστε και να μην φιλιέστε με άλλους ανθρώπους». Οι χώρες αναμένεται να τεθούν σε καραντίνα απ’ τα τέλη Οκτωβρίου και μετά, όπως δηλώνουν όλες οι εμπλεκόμενες με τις Φαρμακοβιομηχανίες κυβερνήσεις.
Οι «ειδικοί», που προσπαθούν αποκλειστικά για το καλό μας εδώ και τόσα χρόνια έχουν για άλλη μία φορά τη λύση. «Αν κάποιοι είναι θετικοί στην μάστιγα της νέας γρίπης θα μπορούμε να τους δώσουμε αντι-ιική θεραπεία». Και το όνομα αυτής: Τamiflu (το Relenza ήδη εξαντλήθηκε, ξεπούλησε…). Αν και πολλοί γιατροί λένε ότι το Tamiflu δεν βοηθά, αντιθέτως δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα υγείας απ’ τα ήδη υπάρχοντα, το «θαυματουργό» αυτό φάρμακο έχει κάνει θραύση. (Ήδη έχουν αναφερθεί βαριές παρενέργειες κυρίως σε έφηβους αλλά και σε ηλικιωμένους). Όμως μπρος στα κάλλη (θεραπεία) τι είναι ο πόνος (Tamiflu). Αλλά το βαρύ πυροβολικό του Π.Ο.Υ. είναι τα νέα πολυαναμενόμενα εμβόλια.
Λειτουργοί Υγείας στην Ιαπωνία μετά από κλινικές μελέτες κατέδειξαν ότι το 20% των ενηλίκων, που χρησιμοποίησαν Tamiflu ανέφεραν παρενέργειες, όπως ναυτία ή εμετό. Στην Ιαπωνία έχει απαγορευτεί η χορήγηση του Tamiflu απ’ το 2007, διότι προκάλεσε 14 θανάτους και εκατοντάδες ανήκεστες βλάβες.
Νέα μελέτη φέρνει στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που αφορούν στο περιβόητο αντι-ικό χάπι Tamiflu (εταιρείας συμφερόντων τέως αντιπροέδρου των Η.Π.Α. Ντικ Τσέινυ). Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Προστασίας Υγείας της Αγγλίας καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι το χάπι, που χορηγείται για τη γρίπη Α προκαλεί διάφορες σωματικές και ψυχικές ασθένειες στα παιδιά. Από τα παιδιά που μπήκαν σε φαρμακευτική αγωγή τύπου Tamiflu, τα 45 εμφάνισαν μια ή περισσότερες παρενέργειες, εκ των οποίων οι πιο συχνές ήταν ναυτία (με ποσοστό 29%), εν συνεχεία στομαχικό άλγος ή κράμπες (με ποσοστό 20%) και προβλήματα ύπνου (με ποσοστό 12%). Παράλληλα η έρευνα κατέδειξε, ότι σχεδόν ένα στα πέντε παιδιά αντιμετώπισαν «νευροψυχικές διαταραχές», όπως αδυναμία στη σκέψη, εφιάλτες ή ακόμα περίεργη συμπεριφορά. Η εν λόγω έρευνα δημοσιεύθηκε στην Αγγλική εφημερίδα Eurosurveillance.
Η πραγματική κατάσταση
Ας δούμε όμως την κατάσταση της γρίπης των χοίρων χωρίς τα ψέματα και τις παρωπίδες των Μ.Μ.Ε.: Ξαφνικά κηρύσσεται πανδημία απ’ τα ιατρικά κέντρα του πλανήτη. Κινητοποιούνται κυβερνήσεις, ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την νέα θανατηφόρα γρίπη και ετοιμάζονται κοντά στα 2 δις εμβόλια, για ν’ αντιμετωπίσουν το κακό που έρχεται. Όλα αυτά για 145 θύματα σε όλο τον πλανήτη, λιγότερα απ’ όσους σκοτώνονται από κεραυνούς κάθε χρόνο (1.170 θύματα) και αμελητέα σε αντιπαράθεση με τα θύματα της εποχικής γρίπης κάθε χρόνο (250.000-500.000 νεκροί), ενώ το 99% των νοσούντων αναρρώνει χωρία καμιά θεραπεία! (Time Magazine, 11.6.09).
Αξίζει να σημειωθεί, ότι απ’ τους 145 θανάτους της νέας γρίπης οι 128 συνέβησαν στο Μεξικό, όπου είχε προηγηθεί εμβολιασμός του πληθυσμού, για τον φόβο του ιού της «γρίπης των χοίρων».
Πάντα με βάση τα λεγόμενα των «ειδικών» «ο ιός τώρα δεν είναι ακόμα πολύ επικίνδυνος, αναμένεται όμως από τον χειμώνα να γίνει πολύ θανατηφόρος». Γιατί άραγε; Μήπως επειδή απ’ τα μέσα Οκτωβρίου θ’ αρχίσουν οι μαζικοί εμβολιασμοί;
Τέσσερις Φαρμακοβιομηχανίες (Baxter, Ceo-Novartis, Glaxo-Smith και Sanofi-Pasteur) είναι ήδη έτοιμες να παρουσιάσουν τα νέα επιτεύγματά τους, τα εμβόλια κατά της «φονικής πανδημίας» της γρίπης των χοίρων. Το ότι και για τις τέσσερις αυτές εταιρείες εκκρεμούν νεότερες και παλαιότερες βαρύτατες κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης από προηγούμενα «ανδραγαθήματά» τους, δεν παίζει κανένα ρόλο. Δηλαδή «έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»... (Βλ. Εμβόλιο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας: Ο Δούρειος Ίππος της ανθρώπινης υγείας. Παρενέργειες, βλάβες και θάνατοι από το εμβόλιο Gardasil).
«Στα πλαίσια της τρομολαγνείας, που ασκήθηκε απ’ την κρατική εξουσία στις Η.Π.Α. στις αρχές του αιώνα εφαρμόστηκαν προγράμματα μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού περιθωριακών ομάδων και μειονοτήτων δια της βίας “κυριολεκτικά με δέσιμο χειροπόδαρα” από μεικτές ομάδες γιατρών, αστυνομικών και δικαστικών. Σ’ αυτή τη βάση αναπτύχθηκε αυτονόητα και το κίνημα των αντι-εμβολιαστών, που πρεσβεύουν, ότι δεν μπορεί να παραβιαστεί το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της ελεύθερης βούλησης προκειμένου για οποιαδήποτε ιατρική παρέμβαση» (Θανάσης Δρίτσας, καρδιολόγος στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, εφημ. «Καθημερινή», 27.9.09. Διαβάστε επίσης τη συνέντευξη του κ. Δρίτσα στην «Ελεύθερη Έρευνα» με τίτλο: Ακίνδυνη η νέα γρίπη. Πιο επικίνδυνο το εμβόλιο!).
Ιατρικά συγχωροχάρτια
Στην χώρα μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το νέο «ιατρικό συγχωροχάρτι». Τι είναι αυτό; Ένα επίσημο χαρτί της πολιτείας, που πρέπει να υπογραφεί από κάθε «πειραματόζωο», που «πρέπει» να εμβολιαστεί για την νέα φονική γρίπη. Λέει ρητά και κατηγορηματικά:
A. Ενημερώθηκα για τους λόγους, για τους οποίους πρέπει να εμβολιαστώ, καθώς και για τις πιθανές ανεπιθύμητες παρενέργειες και επιπλοκές του εμβολιασμού.
B. Γνωρίζω, ότι δεν υπάρχει καμία ασφαλής ιατρική πράξη συμπεριλαμβανομένων και των εμβολιασμών.
Γ. Συμφωνώ να εμβολιαστώ με το εμβόλιο για τον νέο ιό της γρίπης Α (Η1Ν1).
Δηλαδή, οι πολίτες της χώρας μας καλούνται πλέον να υπογράφουν «την καταδίκη τους» στο νέο ιατρικό συγχωροχάρτι. Ό,τι και να συμβεί οι Φαρμακοβιομηχανίες και όλα τα παπαγαλάκια τους (μεγαλογιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί) παίρνουν άφεση αμαρτιών και συγχωρούνται απ’ τον θεό τους (Μαμωνά) με υπογραφή του θύματος. Όμως οι «ειδικοί» είδαν την άμεση αντίδραση του κόσμου για το χαρτί που αποποιείται των ευθυνών τους και το απέσυραν σιωπηλά…
Μέχρι σήμερα τα κέρδη των Φαρμακοβιομηχανιών ανέρχονται σε 10 δις δολάρια (εφημερίδα Επενδυτής 23 Αυγούστου ’09), ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τα 15 δις! Αυτά πρόκειται να εισπραχθούν απ’ τον κόσμο, χωρίς να συνυπολογίζονται οι κρατικές επιχορηγήσεις και οι χρηματοδοτήσεις από Η.Π.Α. και Ε.Ε. για υποτιθέμενα πειράματα και έρευνες που γίνονται κυρίως κάτω απ’ το τραπέζι. Και ο χορός του Μαμωνά καλά κρατεί…
Οι εμβολιασμένοι για τη γρίπη αρρώστησαν στις Η.Π.Α. τo 1976
Το σχέδιό των «ειδικών» βασίζεται στην πίστη (όπως στην θρησκεία) και στην σύγχυση, όμως οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που θα αρρωστήσουν και όχι οι άπιστοι ανεμβολίαστοι.
Αν κοιτάξει κάποιος το τί συνέβη το 1976 με την πρώτη εμφάνιση της γρίπης των χοίρων στις Η.Π.Α. μπορεί να καταλάβει εύκολα το τί παίζεται και σήμερα. Επί προεδρίας Φορντ έγινε αρχικά μαζικός εμβολιασμός στρατιωτών στο στρατόπεδο Φορτ Ντιξ του Νιου Τζέρσεϊ κατά του ιού της τότε «γρίπης των χοίρων». Μετά τρομοκράτησαν και κατάφεραν να πείσουν 46 εκατομμύρια Αμερικανούς να εμβολιαστούν. Αντί προστασίας ξέσπασε επιδημία γρίπης στους εμβολιασμένους. Εκατοντάδες απ’ αυτούς πέθαναν, ενώ χιλιάδες απέκτησαν σοβαρές αναπηρίες στο νευρικό τους σύστημα ως παρενέργειες του εμβολίου (σύνδρομο Guillain-Barre, ή GBS) άμεσα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα.
«Ο πρόεδρος Φορντ αποφάσισε να διευθετήσει γρήγορα το ζήτημα. Μπροστά σε όλο τον κόσμο, εμφανίστηκε στην τηλεόραση και σήκωσε το μανίκι του για να εμβολιαστεί (σ.σ. 14.10.76). Εκείνη την εποχή εγώ ισχυρίστηκα, ότι το εμβόλιο που του έκαναν ήταν άδειο κι αυτό νομίζω ότι πραγματικά συνέβη. Στη συνέχεια ο πρόεδρος Φορντ προσκάλεσε όλους τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης, που παραβρίσκονταν στη συνέντευξη Τύπου και τους ζήτησε να μπουν στη σειρά και να εμβολιαστούν επί τόπου. Μόνο ένας άντρας προσφέρθηκε εθελοντικά και κατά σύμπτωση ήταν ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου. Όλοι οι άλλοι αρνήθηκαν την πρόσκληση». (Βλ. Η Γρίπη του ψεύδους και ο χορός των δισεκατομμυρίων).
Έτσι και σήμερα ένα μεγάλο ποσοστό των εμβολιασμένων θα νοσήσει άμεσα απ’ τις παρενέργειες του εμβολίου, ένα μικρότερο ποσοστό θα νοσήσει βαρύτερα με αποτέλεσμα βαριές βλάβες και θανάτους (ή ότι άλλο), ενώ οι υπόλοιποι θ’ αποτελέσουν το κύριο σώμα των μελλοντικών αρρώστων, που θα νοσήσουν μεσοπρόθεσμα ή και μακροπρόθεσμα οικοδομώντας για άλλη μία φορά την «επιχείρηση αρρώστια». (Βλ. Φαρμακοβιομηχανίες. Η παγκόσμια απειλή).
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας «Mail on Sunday», λόγω της κοινής παρασκευής των νέων εμβολίων, που θα κυκλοφορήσουν για τη γρίπη των χοίρων με το εμβόλιο που έγινε το 1976 στις Η.Π.Α., αναμένονται και κοινές παρενέργειες, όπως το σύνδρομο Guillain-Barre (GBS). Η εφημερίδα αναφέρει, ότι δεν έχουν γίνει και ούτε πρόκειται να γίνουν κλινικές δοκιμές για τις παρενέργειες των νέων εμβολίων.
Ίσως όμως να μην χρειαστεί καν η συγκατάθεση των τρομαγμένων ανθρώπων για τον μαζικό εμβολιασμό τους, αφού μεθοδεύεται μέσω ειδικού νόμου, που ετοιμάζεται απ’ τα ιατρικά ιερατεία, που θα επιβάλλει υποχρεωτικά και με την βοήθεια της Aστυνομίας τους μαζικούς εμβολιασμούς, πρακτική, που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στις Η.Π.Α., όπως είδαμε, αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου. Ομιλούμε για νόμο, ο οποίος πέρασε ήδη στην Αυστρία περί ειδικού σχεδίου κατά της δήθεν πανδημίας «influenza», που έπληξε την χώρα το 2005. Πλέον μετά την εξαγγελία κάθε νέας πανδημίας απ’ τα M.M.E. η εξουσία για θέματα Yγείας στην Αυστρία θα μεταφέρεται στoν Π.Ο.Υ., δηλαδή στις ίδιες τις Φαρμακοβιομηχανίες. Ο ίδιος νόμος μεθοδεύεται ήδη για τις Η.Π.Α., Γαλλία, Μ. Βρετανία με κυρώσεις, για όποιον συνεχίσει να επιθυμεί να αυτοδιαχειρίζεται το σώμα του…
Ήδη χθες ξεκίνησαν οι πρώτοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στις Η.Π.Α., σε πρώτη φάση σε νοσηλευτικό προσωπικό διαφόρων νοσοκομείων. Θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα σχολεία και σταδιακά σε ολόκληρο τον πληθυσμό.
"Η Ρωμιοσύνη λαμβάνει τα μέτρα της «ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009. Πεντέμισι εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν μολυνθεί από τη νέα γρίπη. Το Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και όλα τα μεγάλα στάδια της χώρας έχουν μετατραπεί σε τεράστια κέντρα εμβολιασμού, όπου καθημερινά συρρέουν δεκάδες χιλιάδες πολίτες προκειμένου να τους χορηγηθεί το «σωτήριο» σκεύασμα για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1. Άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων περιπολούν επί 24ώρου βάσεως τα κτίρια του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων, του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας, αλλά και των νομαρχιών, όπου φυλάσσονται τα πανδημικά εμβόλια. Μεγάλα ξενοδοχεία της Αττικής έχουν μετατραπεί σε θεραπευτήρια συνδράμοντας τα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ., που τελούν υπό κατάρρευση αδυνατώντας να αντεπεξέλθουν στα περιστατικά γρίπης. που εμφανίζονται καθημερινά. Χιλιάδες άνεργοι γιατροί και νοσηλευτές, φοιτητές και σπουδαστές υγείας “επιστρατεύονται”, προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες επικουρώντας το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. Ο υπουργός Υγείας ενημερώνει τον πρωθυπουργό κι εκείνος δίνει το πράσινο φως, για να τεθεί σε εφαρμογή το τελευταίο “όπλο” απέναντι στη γρίπη που επελαύνει: καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας και περιορισμός των πολιτών κατ’ οίκον για όσο διάστημα χρειαστεί"…
Δεν πρόκειται για σκηνές από ταινία επιστημονικής πανδημίας, αλλά για ορισμένα από τα μέτρα, που προβλέπει το πιο εφιαλτικό σενάριο για την εξέλιξη της νέας γρίπης και στη χώρα μας, όπως αυτό είναι καταγεγραμμένο στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Αντιμετώπιση της Πανδημίας του υπουργείου Υγείας (αρρώστιας καλύτερα) και το οποίο αποκάλυψε η εφημερίδα το «ΘΕΜΑ» σε πρόσφατο δημοσίευμά της.
Ο πρώην υπουργός Υγείας απείλησε, ότι θα εμβολιαστούν κατ’ εντολή του πρωθυπουργού όλοι όσοι ζουν και αναπνέουν νόμιμα ή παράνομα στην χώρα μας και μάλιστα από δυο φορές! Για τον λόγο αυτό παρήγγειλε απ’ τις αγαπημένες του Φαρμακοβιομηχανίες 24 εκατομμύρια εμβόλια! Οι παραδόσεις των εμβολίων έχουν ξεκινήσει απ’ τα μέσα του Σεπτέμβρη. Ήδη τα πρώτα 100.000 εμβόλια έχουν αποθηκευτεί σε ειδικά ψυγεία. Και ύστερα ήρθαν οι εκλογές…
Φαίνεται πως η Ρωμαίικη κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας δεν έχουν ενημερωθεί για τις τραγικές συνέπειες των εμβολιασμών της γρίπης των χοίρων κατά το παρελθόν. Ισχυρίζονται μάλιστα, ότι οι μαζικοί εμβολιασμοί θα γίνουν για την προστασία των παιδιών μας. Μήπως όμως γνωρίζουν ήδη;
Μάλιστα ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών (ένα τόσο μεγαλεπήβολο σχέδιο θέλει και τον πρόεδρό του) καθηγητής Α. Κωνσταντόπουλος αναφέρει σε δήλωσή του στον τύπο: «Στη χώρα μας δεν υπάρχουν επιδημιολογικά δεδομένα, που να λένε, ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, διότι είναι υψηλού κινδύνου. Σε ό,τι αφορά στα παιδιά στην χώρα μας δεν έχει καταγραφεί κανένας θάνατος από γρίπη και πόσο μάλιστα στην περίπτωση της νέας γρίπης που είναι πολύ πιο ήπια απ’ την κλασική. Γενικώς έχουν πανικοβάλει τον κόσμο χωρίς λόγο!» (Εφημ. «Ελευθεροτυπία», 23.8.09). Όταν ο πρόεδρος των εμβολιασμών δηλώνει αυτά τα πράγματα φανταστείτε τι γίνεται…
Επίσης ο γενικός διευθυντής της φαρμακοβιομηχανίας Ceo-Novartis, Daniel Vassela, είχε επισκεφτεί τη χώρα μας, για να παραστεί στην περίφημη συνάντηση της λέσχης Bilderberg, που έγινε στην Αθήνα τον περασμένο Μάιο, όπου παραβρέθηκε και ο υπουργός Υγείας. Στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και οι ποσότητες των εμβολίων, που θα προμηθευτεί η χώρα μας. Ήδη τα Τamiflu, τα εμβόλια του πνευμονιόκκοκου και τα εμβόλια της κοινής εποχικής γρίπης (κι αυτά άσχετα με την «γρίπη των χοίρων») έχουν εξαντληθεί στην χώρα μας. Και το τρομο-εμπόριο καλά κρατεί… 200.000 νέα εμβόλια για τον πνευμονιόκοκκο και εκατοντάδες χιλιάδες Τamiflu, εκτός των εμβολίων για την «γρίπη των χοίρων» έχουν παραγγελθεί και αναμένονται απ’ τον Ι.Φ.Ε.Τ.. Πάρτε κόσμε… ένας ένας και με τη σειρά, μην σπρώχνεστε!
«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διυπουργικής επιτροπής, ο κ. Αβραμόπουλος παρουσίασε το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, για την αντιμετώπιση πανδημίας γρίπης, το οποίο μεταξύ άλλων περιγράφει τον τρόπο διανομής των εμβολίων και εμβολιασμού του πληθυσμού. Οι ομάδες πληθυσμού, που πρώτες θα εμβολιαστούν είναι οι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας, σε υπηρεσίες αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους, άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, άτομα σε ομαδική διαβίωση και άτομα σε χώρους με μεγάλο συγχρωτισμό (π.χ. σχολεία). Ο εμβολιασμός των επαγγελματιών Υγείας θα γίνει στον χώρο εργασία τους, ενώ για τον υπόλοιπο πληθυσμό θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα εμβολιασμού (ΚΕΓ), κατά προτίμηση σε δημόσια κτίρια, με στελέχωση προσωπικού νοσοκομείων και μέλη των ιατρικών, φαρμακευτικών και οδοντιατρικών συλλόγων» (εφημ. Καθημερινή 1.8.09).
Δεν απαιτείται γονική συναίνεση
Δύο μέρες πριν παραδώσει τα καθήκοντά του, ο κ. Αβραμόπουλος χάρισε ένα τεράστιο δώρο στις πολυεθνικές Φαρμακοβιομηχανίες, ένα δώρο που δύσκολα μπορεί να ανακληθεί: Η είδηση (σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία, 1.10.09) είναι, ότι, για να εμβολιαστούν για τον ιό Η1Ν1 οι μαθητές των σχολείων, δεν απαιτείται γονική συναίνεση.
Σε λίγες μέρες θα φτάσει στο σχολείο το φορτηγάκι με τα εμβόλια και τους κυρίους-κυρίες με τις λευκές ποδιές. Τα παιδιά μας θα μπουν στη σειρά σαν αρνιά, και θα υποστούν τον εμβολιασμό ανεξάρτητα:
α. Από τη δική τους και τη δική μας απόφαση,
β. Αν το δικαίωμά μας να πάρουμε αυτή την απόφαση είναι συνταγματικά και νομικά κατοχυρωμένο, και
γ. από τη ζημιά, που θα υποστεί η υγεία των παιδιών μας.
Αυτό είναι το μεγάλο δώρο, που ο -δήθεν- «υπουργός Υγείας» χαρίζει στις Φαρμακοβιομηχανίες. Φανταστείτε εσείς για ποιο λόγο το κάνει. Ποιό παιδί θα τολμήσει να πηδήξει την κλειδωμένη αυλόπορτα για να πάει να βρει τους γονείς του στη δουλειά τους και να τους πει «δεν άφησα του κυρίους με τις λευκές ποδιές να με εμβολιάσουν». Συγχαρητήρια κ. Αβραμόπουλε. Άντε και σε καλή μεριά… Με ενδιαφέρον αναμένουμε τη στάση της νέας υπουργού.
Η αντίδραση…
Στη Γαλλία κάποιοι φορείς και πολίτες ταρακουνούν το σκοτεινό κατεστημένο των φαρμάκων με την παραπομπή των φαρμακευτικών εταιρειών Baxter, Roche & Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12 Ιουλίου του 2009. Οι κατηγορίες έχουν να κάνουν με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Η υπόθεση έχει επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ήδη η Αυστριακή δημοσιογράφος Jane Burgermeister έχει προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές. Οι μηνύσεις εναντίον των εμπλεκομένων αναλαμβάνουν ακόμα πιο διεθνή χαρακτήρα, μιας και πολίτες του Μεξικού παραπέμπουν την εταιρία Baxter επίσης στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, διότι, όπως λένε, όλοι οι θάνατοι στο Μεξικό τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο (εκτός από ένα περιστατικό) οφείλονται στο γεγονός, ότι τους χορηγήθηκαν αντιγριπικά εμβόλια κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2008 και Ιανουάριο 2009, εμβόλια τα οποία περιείχαν μείγματα κοκτέιλ από ανθρώπινους ιούς, ιό του SARS, ιό των πουλερικών και ιό των χοίρων. Η υπόθεση έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας, αφού την αντίδραση αυτή ακολουθούν κατά πόδας πολίτες και οργανισμοί στις Η.Π.Α., στην Σκωτία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Ιρλανδία, στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Σουηδία.
Και επειδή τα ψέματα τελείωσαν και οι πρώτοι εμβολιασμοί είναι προ των πυλών, προειδοποιούμε ως Ελεύθερη Έρευνα τους αναγνώστες μας για άλλη μία φορά…
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην εμβολιαστείτε!
Ο εμβολιασμός για τη «γρίπη των χοίρων», βλάπτει σοβαρά την υγεία...
[Πριν αποφασίσετε να εμβολιαστείτε διαβάστε:
- Άρθουρ Άλλεν: «Εμβόλια. Η ιστορία της πιο σωτήριας Ιατρικής ανακάλυψης», εκδ. Αρχιπέλαγος, 2009.
- Γκέραρντ Μπούκβαλντ: «Εμβολιασμοί. Μία επιχείρηση βασισμένη στον φόβο», εκδ. Βιβλιοθήκη του Ρόδου.
- Κωνσταντίνου Μουρούτη: «Όλη η αλήθεια για τα εμβόλια», εκδ. ΕΤΡΑ.]
Βασίλειος Μαυρομμάτης
Ομοιοπαθητικός
Μέλος Σ.Ο.Ε. (Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος)
www.freeinquiry.com


Δείτε κι εδώ: