Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Ο Ήλιος ζωντανή Ασπίδα ολόκληρου του ηλιακού μας συστήματος

Ένα συγκλονιστικό γεγονός συμπαντικών διαστάσεων συνέβη πριν έξι χρόνια και κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό από την ανυποψίαστη Ανθρωπότητα, ενώ μόλις τώρα αρχίζει και γίνεται ευρύτερα γνωστό.
Συγκεκριμένα ένα τεραστίων διαστάσεων αστρικό σώμα μεγέθους πολύ μεγαλύτερου του Δία (έως και τέσσερεις φορές) εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα και πέρασε σε απόσταση από τη γη ίση με το μισό της απόστασης του πλανήτη μας από τον ήλιο. Το σώμα αυτό δεν έγινε αντιληπτό από τη NASA παρά μόλις ελάχιστες μέρες πριν την είσοδό του στο ηλιακό μας σύστημα, εξαιτίας του γεγονότος ότι (σύμφωνα με τους επιστήμονες της NASA) τα όργανα παρατήρησης που διαθέτει είναι σε θέση να παρακολουθούν υπό συγκεκριμένο εύρος γωνίας εκατέρωθεν της τροχιάς των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος τα εισερχόμενα ξένα σώματα από το σύμπαν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο NEAT (όπως ονομάστηκε πρόχειρα το σώμα αυτό εξαιτίας της εκπληκτικής ταχύτητας της ροής των γεγονότων) εισήλθε σχεδόν κάθετα στο επίπεδο της ελλειπτικής τροχιάς των ηλιακού μας συστήματος. Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία που δίδεται από τη NASA για τον μη έγκαιρο εντοπισμό του τεραστίου σώματος. Είναι προφανές ότι ένα τέτοιο ουράνιο σώμα μπορεί να επιφέρει τεράστιες ανακατατάξεις στο ηλιακό μας σύστημα, είτε να συγκρουστεί με κάποιον από τους πλανήτες είτε να συλληφθεί από τη βαρύτητα του ήλιου…
Το πλέον συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι το τι ακολούθησε. Ο Ήλιος μας «αντιλήφθηκε» τον εισβολέα και ανέπτυξε μια γιγάντια δραστηριότητα απώθησής του η οποία κορυφώθηκε και έπαυσε μέσα στο απίστευτα μικρό διάστημα των τριών γήινων ημερών. Συγκεκριμένα, με το που μπαίνει ο NEAT στην περιοχή του, ο Ήλιος εκδηλώνει τρεις διαδοχικές ηλιακές εκρήξεις προς την κατεύθυνσή του και του αλλάζει την τροχιά! Δηλαδή συμπεριφέρθηκε σαν ένας λογικός ζωντανός οργανισμός. Μόνο δέος μπορεί να αισθανθεί κάποιος βλέποντας το σχετικό βίντεο της NASA, που έχει ληφθεί από το δορυφόρο SOHO (σχετικές φωτογραφίες και υλικό στον δικτυακό τόπο που αναφέρεται στο τέλος του κειμένου).
Ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα που ανακύπτουν έχει να κάνει με τους λόγους απόκρυψης του γεγονότος από τη NASA μέχρι σήμερα (στο σχετικό της βίντεο που είναι διαθέσιμο από το τον δικτυακό της τόπο, έχει περικοπεί το ότι συνέβη τις επτά πλέον κρίσιμες ώρες της «αμυντικής» δραστηριότητας του ήλιου).
Όπως σημειώνει και ο συγγραφέας του άρθρου Γιάννης Πηλιούνης στο τεύχος του περιοδικού «Τρίτο Μάτι» Φεβρουαρίου 2009 που κυκλοφορεί, «Η πιο εύλογη ερμηνεία αυτής της στάσης μιλά για συνειδητή απόκρυψη του συμβάντος, αφού η γνώση του, αυθόρμητα γεννά μια σειρά λογικών συμπερασμάτων, που με τη σειρά τους οδηγούν στην ύπαρξη -για τους χριστιανούς τουλάχιστον- Θείας Πρόνοιας, ή για άλλους, ευφυών και έλλογων συμπεριφορών των αστέρων, πράγμα που παραπέμπει σε μη υλιστικές αντιμετωπίσεις του σύμπαντος…»
…και στην Ορφική Κοσμογονία θα προσθέταμε εμείς όπως αυτή μας παραδόθηκε από την Πυθαγόρεια, Σωκρατική και Πλατωνική γραμματεία.
Περιοδικό «Τρίτο Μάτι", Φεβρουάριος 2009
http://www.bibliotecapleyades.net/hercolobus/esp_hercolobus_5.htm
Σχετικό δημοσίευμα του «Συμπόσιου» με τίτλο «Γαία: ο ζωντανός πλανήτης»