Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

AIDS: Φενάκη φαρμακευτικών εταιρειών, στρατοκρατών και ΜΜΕ;

Γειά σας!
Οπως ο περισσότερος κόσμος έτσι κι εγώ, η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το αν ο ιός "HIV" είναι η αιτία του λεγόμενου "AIDS". Βρέθηκα το 1995 να έχω "πλήρες AIDS" και αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να υπομείνω στο εξής τα φάρμακα κατά του ιού "HIV". Η διαρκής επιδείνωση της υγείας μου αποδιδόταν στην πορεία του "ιού". Ολα τα υποψιαζόμουν, αλλά ότι ο λεγόμενος ιός ήταν ένας κατά φαντασίαν εχθρός δε μου πέρασε από το μυαλό. Ούτε όταν ξεκίνησα αυτή την ιστοσελίδα μπορούσα να το διανοηθώ. Χρειάστηκα πάνω από έναν χρόνο έρευνας και δύο βιβλία για να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί και τελικά να σταματήσω τα χάπια, τους γιατρούς και τις εξετάσεις του "AIDS" στις 23 Απριλίου 2007. Χαίρω ξανά άκρας υγείας μετά από 12 χρόνια απίστευτης περιπέτειας, όπως μπορείτε να δείτε στην τελευταία συνέντευξή μου στην εκπομπή Αξιον Εστί του Βασίλη Βασιλικού στην ΕΤ3 (15 λεπτά).
Εν ολίγοις, έχουμε επιλογή στο θέμα AIDS και δεν το ξέρουμε. Είναι αυτή που εφάρμοσα εγώ, έστω και αργά, και παρουσιάζεται μεταξύ άλλων στο ντοκιμαντέρ The Other Side of AIDS (87 λεπτά). Ακόμα στο βίντεο του Gary Null The real heroes of AIDS, με δεύτερη συνέχεια και τρίτη, όπου μιλούν οροθετικοί που έχουν σταματήσει πριν από χρόνια τα φάρμακα του AIDS και αισθάνονται έκτοτε περίφημα. Αντί να τους ρωτήσουν οι "υπεύθυνοι για την αντιμετώπιση του AIDS" πώς το πέτυχαν αυτό, μήπως ενδιαφέρει και τους άλλους, βλέπουμε το αντίθετο: αυτοί που καταπολεμούν το AIDS, το υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια.
---
Ημασταν πάλι τυχεροί που βρέθηκε ο καθηγητής Dr Andrew Maniotis να μας πληροφορήσει πρόσφατα για το αμαρτωλό χτίσιμο της επιστήμης του AIDS σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Παρασκευή +13 στις 7 Δεκεμβρίου 2007, ένα 32σελιδο ένθετο με τον εύγλωττο τίτλο "AIDS, ένα παγκόσμιο σκάνδαλο".
Φυσικά, το ζήτημα δεν σχολιάστηκε από κανέναν. Πιπέρι στο στόμα. Αλλά τώρα ξέρουμε γιατί. Εξηγεί ο ίδιος ο καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Σικάγο, πρόκειται για πολύ συμφέρουσα συμφωνία και έχει επιβληθεί σε όλους:
"...Επιστημονικοί κριτικοί, σαν εμένα, αποκαλούνται «αρνητές» για να μην περιμένει κανείς πια την αναζήτηση μιας αντικειμενικής αλήθειας. Και οι πληρωμένοι κράχτες των φαρμακευτικών εταιρειών θεωρούνται «ακτιβιστές» και «ερευνητές»".
«Ποτέ δεν αναφέρει κανείς ότι όλοι αυτοί αμείβονται ευθέως και γενναιόδωρα από όχι μια, αλλά αρκετές από τις φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν τα φάρμακα που αυτοί υπερασπίζονται τόσο σθεναρά». "Αποτέλεσμα, η θαυμάσια ευρεσιτεχνία του να έχεις αρρώστους υγιείς ανθρώπους".
---
Ας ακούσουμε τώρα τον Dr David Rasnick στο ντοκιμαντέρ "AIDS Inc." να παρουσιάζει την πηγή του κακού:
"Αυτοί που διαφεντεύουν και συντηρούν την υπόθεση του HIV/AIDS είναι δύο βασικά Ιδρύματα. Το CDC (Αμερ. Υπ.Υγείας) και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) στη Βηθεσθά του Μέριλαντ.Ο κόσμος θα εκπλαγεί αν μάθει ότι και τα δύο αυτά Ιδρύματα είναι στρατιωτικοί οργανισμοί. 'Οταν έχεις τέτοια στρατιωτική δομή σε Οργανισμούς όπως το CDC και το NIH, κρατάς τον έλεγχο των αντιδράσεων. Μπορείς να περιορίζεις την ροή των πληροφοριών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την ώρα που το NΙΗ είναι η βασική πηγή των χρηματοδοτήσεων για όλες τις πανεπιστημιακές ιατρικές έρευνες, ελέγχει σε ποιόν και για ποια έρευνα θα δοθούν λεφτά. Μ' αυτό τον τρόπο, μπορεί να ελέγχει τι θα εκδίδεται και το πιο σημαντικό, τι θα αποκλείεται..."

Η πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια στο σχετικό δικτυακό τόπο: www.hivwave.gr